almyr Član 17.07.2010 #1 Trazi se servo komplet za keca, letva, crijeva, posuda, pumpa.... Liga je to imao prije nekoliko mjeseci,ali je momak prodao.. ako neko ima, ili je vidio negdje rastavljenog cabria koji ima servo...neka pise :icon_smile:
Trazi se servo komplet za keca, letva, crijeva, posuda, pumpa.... Liga je to imao prije nekoliko mjeseci,ali je momak prodao.. ako neko ima, ili je vidio negdje rastavljenog cabria koji ima servo...neka pise :icon_smile:
almyr Član 20.07.2010 #3 RE: K: Servo za golf 1 Samo jedno pitanje, da nebi otvarao novu temu da mi kaze neko ko sigurno zna da li je ista letva volana kod golfa 1 i kod scirocca?
RE: K: Servo za golf 1 Samo jedno pitanje, da nebi otvarao novu temu da mi kaze neko ko sigurno zna da li je ista letva volana kod golfa 1 i kod scirocca?
mirsadgolf Član 25.07.2010 #4 RE: K: Servo za golf 1 trazim i ja tu letvu ako nadjes gdje javi za golfa 1
almyr Član 01.09.2010 #5 RE: K: Servo za golf 1 moze katanac na ovaj topic, nadjena letva od scirocca, komplet sa crijevima, kardanom,pumpom, nosacima.... stigla prije 2 dana iz Varesa!
RE: K: Servo za golf 1 moze katanac na ovaj topic, nadjena letva od scirocca, komplet sa crijevima, kardanom,pumpom, nosacima.... stigla prije 2 dana iz Varesa!