Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Znaci kako naslov kaze kupujem razvodnik paljenja Golf 2 1.3,nova tipa je tj elektronski nije onaj na platine,i da jos napomenem nedam 50 60KM i slicne sume jer nema smisla trazit toliku sumu za takav polovan dio
a daj chuza sta se za*ebajes, ja polovan platio 70 km tebi toliko nov. Kupi nov stavi i uzivaj, ko znas na sta ces naletiti kod polovnog a razlika u 30 km...
dze Boga ti nadze nov,nema to nigdje a i polovni su se obrali jer je to mana u tih vozila,da cu ti ja za 60 km.
inace ja ih osposobim ako imam neki od 1,6 ili 1,8 oni su ne poderivi pa rasklopim oba i prebacim senzor u 1,3 ako znas opleti.
Ima nov kupiti ali je 180 maraka sa halo davacem, platinski je oko 60km nov. Polovan se na otpadu moze naci za 30km jer je to vis zastarilo i malo ko to trazi i voza 1.3 motor, ja sam za forda kupio sa plocicom predpaljenja, sve na njemu za 10km i dan danas evo ga ide obidji malo otpade koji su ti u blizini.