K:Razvodnik paljenja Golf 2 1.3

K:Razvodnik paljenja Golf 2 1.3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Znaci kako naslov kaze kupujem razvodnik paljenja Golf 2 1.3,nova tipa je tj elektronski nije onaj na platine,i da jos napomenem nedam 50 60KM i slicne sume jer nema smisla trazit toliku sumu za takav polovan dio ;)

Član
a daj chuza sta se za*ebajes, ja polovan platio 70 km tebi toliko nov. Kupi nov stavi i uzivaj, ko znas na sta ces naletiti kod polovnog a razlika u 30 km...

Član
dze Boga ti nadze nov,nema to nigdje a i polovni su se obrali jer je to mana u tih vozila,da cu ti ja za 60 km.
inace ja ih osposobim ako imam neki od 1,6 ili 1,8 oni su ne poderivi pa rasklopim oba i prebacim senzor u 1,3 ako znas opleti.;)

Član
Ima nov kupiti ali je 180 maraka sa halo davacem, platinski je oko 60km nov. Polovan se na otpadu moze naci za 30km jer je to vis zastarilo i malo ko to trazi i voza 1.3 motor, ja sam za forda kupio sa plocicom predpaljenja, sve na njemu za 10km i dan danas evo ga ide :cool: obidji malo otpade koji su ti u blizini.

Član
RS TURBO je napisao(la):
ma kakvo 70 km radje onda za 100-120km kupi citav motor i na njemu dodje i razvodnik :D

Hvala Bogu da me neko razumije ;) nisam lud da dajem tolike para na taj dio,kolega da nemas ti koga da ima taj razvodnik pa da mi to posaljes ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.