Jurke Član 15.03.2014 #1 Kupujem pokvaren Parrot ck3100 jer mi treba tipka za prekid poziva ili ako netko slucajno ima samo tipku.
Kupujem pokvaren Parrot ck3100 jer mi treba tipka za prekid poziva ili ako netko slucajno ima samo tipku.
enesss Legend 18.03.2014 #2 imam isti , kabal precvikan nekoliko cm ispod display-a 50 KM a imam i komplet instalaciju u e46 sa zvucnikom mozemo se dogovoriti i za sve ako treba , stoji u autu planirao sam vaditi
imam isti , kabal precvikan nekoliko cm ispod display-a 50 KM a imam i komplet instalaciju u e46 sa zvucnikom mozemo se dogovoriti i za sve ako treba , stoji u autu planirao sam vaditi
Jurke Član 18.03.2014 #3 enesss je napisao(la): imam isti , kabal precvikan nekoliko cm ispod display-a 50 KM a imam i komplet instalaciju u e46 sa zvucnikom mozemo se dogovoriti i za sve ako treba , stoji u autu planirao sam vaditi Kliknite za proširenje... Imam ja u autu sve funkcijonalno, samo mi ova tipka spala nekako i nema je, pa mi kopa oči Puno mi je dat 50KM samo radi tipke al' svejedno hvala
enesss je napisao(la): imam isti , kabal precvikan nekoliko cm ispod display-a 50 KM a imam i komplet instalaciju u e46 sa zvucnikom mozemo se dogovoriti i za sve ako treba , stoji u autu planirao sam vaditi Kliknite za proširenje... Imam ja u autu sve funkcijonalno, samo mi ova tipka spala nekako i nema je, pa mi kopa oči Puno mi je dat 50KM samo radi tipke al' svejedno hvala