ekrem_ je napisao(la):imam ja od kadeta 2.0
mtopic je napisao(la):Imam ja jedan ... neki je univerzalni, nov, nbikad montiran.
Dacu ti povoljno, akosi zainteresovan, javi se u PM da ti posaljem slike da vidis odgovara li ti
335i je napisao(la):nov ako imas intersa javi,samo ti taj dio treba ili jos nesta ??
35 eura +postarina za bosnu ili bus
Dejan 16v je napisao(la):Imam ja od kr-a mi ostao, ali nije kao na slici nego crijeva idu na selne nije holedner!
sUx je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Imam ja od kr-a mi ostao, ali nije kao na slici nego crijeva idu na selne nije holedner!
hmm... znam da od 8v gti fabricki hladnjak ulja sa crijevima pase i na 16v kr , ali na abf su rupe malo drugacije... dejo uslikaj pa da vidim o cemu se radi ako bude odg dog cemo se
Dejan 16v je napisao(la):sUx je napisao(la):Dejan 16v je napisao(la):Imam ja od kr-a mi ostao, ali nije kao na slici nego crijeva idu na selne nije holedner!
hmm... znam da od 8v gti fabricki hladnjak ulja sa crijevima pase i na 16v kr , ali na abf su rupe malo drugacije... dejo uslikaj pa da vidim o cemu se radi ako bude odg dog cemo se
Evo Sux!
Dejan 16v je napisao(la):Ma ja tebi treba da ulje kruzi a ne voda!
UZUKI_GS je napisao(la):uzmi od fiata tipa 1.9td ili neke alfe 155 komplet sa holenderima i adapterom i hladnjakom mozes naci do 50KM po otpadima.
mtopic je napisao(la):Evo drug ... konacno se sjetih da nadjem taj djavo i da uslikam.
To je taj univerzalni adapter, koji moze sluziti za postavljanje senzora za cukice za pritisak i temp. ulja, ali moze se iskombinovati i za to sto tebi treba, samo sto bi morao napraviti adaptere (prelaze) za holendere od hladnjaka, ali to kod svakog tokara mozes rijesiti za malo para. A ova dva nastavka su sa razlicitim navojem, tako da bi jedan od njih sigurno trebao odgovarati navoju od tvog filtera za ulje.
Ako ti ovaj odgovara ja ti ga dam za 30 KM ... (platio sam ga skuplje, ali nikad ga nisam ugradio i samo mi bezze stoji u ladici)