Amer13 Član 12.01.2014 #1 Kupujem duboke karambolke za golf 2 samo orginal njemacke,sa spojlerom i nosacima. Cijena po dogovoru. Kontak broj : 061 509 215 Amer Prilozi vw-golf-mk2-gti-big-bumpers-02.jpg 76,9 KB · Pregleda: 13
Kupujem duboke karambolke za golf 2 samo orginal njemacke,sa spojlerom i nosacima. Cijena po dogovoru. Kontak broj : 061 509 215 Amer
Corrado_92 Član 12.01.2014 #3 neki dan sam prodao duboki spojler (ralicu) originalna , jedina je bila na piku vec mjesec dana (sve je teze doci do originala )
neki dan sam prodao duboki spojler (ralicu) originalna , jedina je bila na piku vec mjesec dana (sve je teze doci do originala )
almir_1983 Član 12.01.2014 #4 Znam ja gdje imaju orginalne,do koliko para bi platio da pitam covjeka za karambolke
Amer13 Član 12.01.2014 #5 Corrado_92 je napisao(la): neki dan sam prodao duboki spojler (ralicu) originalna , jedina je bila na piku vec mjesec dana (sve je teze doci do originala ) Kliknite za proširenje... Ja danas obisao nekoliko opada i nisam uspio naci bas je tesko ima duboki karambolki,ali su kopije
Corrado_92 je napisao(la): neki dan sam prodao duboki spojler (ralicu) originalna , jedina je bila na piku vec mjesec dana (sve je teze doci do originala ) Kliknite za proširenje... Ja danas obisao nekoliko opada i nisam uspio naci bas je tesko ima duboki karambolki,ali su kopije
Amer13 Član 12.01.2014 #6 almir_1983 je napisao(la): Znam ja gdje imaju orginalne,do koliko para bi platio da pitam covjeka za karambolke Kliknite za proširenje... Koliko trazi drug ? Lahko je se dogovoriti oko cijene
almir_1983 je napisao(la): Znam ja gdje imaju orginalne,do koliko para bi platio da pitam covjeka za karambolke Kliknite za proširenje... Koliko trazi drug ? Lahko je se dogovoriti oko cijene
Amer13 Član 12.01.2014 #8 almir_1983 je napisao(la): Pitat cu ga pa cu ti javiti Kliknite za proširenje... Hvala puno
organizator Član 07.03.2014 #11 prijatelju imam ja prednji duboki branik originalni za mk2,ne odustaj prerano samo ponudi iskrenu cifru i tvoj je.
prijatelju imam ja prednji duboki branik originalni za mk2,ne odustaj prerano samo ponudi iskrenu cifru i tvoj je.
organizator Član 07.03.2014 #12 javi mi se ili ovdje ili na fejs: https://www.facebook.com/moamer.kapic