K: Golf ball rucicu mjenjaca

K: Golf ball rucicu mjenjaca

Član
Gen.-VW-Rabbit-Scirocco-Mk1-Golf-Ball-Shift-Knob-NOS-for-sale_360248598770.jpg

Kupujem rucicu kao sa slike, dolazile su na GTI-evima, znaci golf ball moze sa oznakama brzina moze bez kao sa slike, ponude, ili ako znate gdje ima pisite :D

Hvala

Član
Auto kuća Jelić na bišću:D

Probaj u auto dijelovi Masa, preko puta bivše Hercegovačke banke, blizu nove zgrade HDZ-a. Oni drže original dijelove za vw i audi. Nešto slabo rade u zadnje vrijeme. Provjeri.

Član
Mislim da kad bi dosao kod Jelica da bi me slag strefio, pogledat cu u Massi mada sumnjam da ima tamo, hvala :)

Član
Imaš tamo sve. Ja sam poručivao silu dijelova. Npr. kedere za keca kabrija, čak se moglo i platno poručiti. Ne bih o cifri:icon_biggrin: Kod njih sam uzeo i gti ručicu mjenjača. 20 km, al davno sam je kupovao. Sigurno prije 5-6 godina.
Sve što ima kod Jelića ima i u Masi;)

Član
CoL3 je napisao(la):
imam ti ja bas lopticu za golf ako ti moze pomoci nosi:D
Jel punjena il suplja? :D

ZELA GTI je napisao(la):
Imaš tamo sve. Ja sam poručivao silu dijelova. Npr. kedere za keca kabrija, čak se moglo i platno poručiti. Ne bih o cifri:icon_biggrin: Kod njih sam uzeo i gti ručicu mjenjača. 20 km, al davno sam je kupovao. Sigurno prije 5-6 godina.
Sve što ima kod Jelića ima i u Masi;)
Bas cu otic sutra da vidim, hvala ;)

Član
Mesicini da je anes ima u svom golfu neznam jeli na prodaju

http://www.bhtuning.com/p-razni-djelovi-od-golfa-mk1-gti-t-53193.html

Član
Anes je prodao vec svoju :(

Col3 ajd vidjet cu ako ne kupim sta ovo par dana cut cemo se da skentram nesto od toga :p

Član
Koja cijena, ajd mi reci jel s brzinama ili bez, skontat cu nesto...

Jbg da sam znao da imas reko bi ti da mi odma i to saljes

Imam ja jednu, bez brojeva, ima tragova koristenja ono ko da je prsten bio na ruci ko je salto :lol: cak te i znam i blizu sam tebe :D 20 km tebi ko tebi.