cocodix Član 23.12.2010 #1 Znači trebaju mi 15" čelične felge za Alfa Romeo raspon rupa 5 x 98 ako neko zna neki otpad gdje bi mogao naći bio bi od velike pomoći hvala
Znači trebaju mi 15" čelične felge za Alfa Romeo raspon rupa 5 x 98 ako neko zna neki otpad gdje bi mogao naći bio bi od velike pomoći hvala
TDi Power Član 23.12.2010 #3 Isplatnije ti je ova moja varijanta http://www.bhtuning.com/felge-za-italijane-5x98-t-50538.html
cocodix Član 24.12.2010 #4 @ bravo - hvala @TDI ne trebaju meni felge, nego prijatelju, a tvoje sam vidio, sad čekam njega da mu ih pokažem.. odakle si?
@ bravo - hvala @TDI ne trebaju meni felge, nego prijatelju, a tvoje sam vidio, sad čekam njega da mu ih pokažem.. odakle si?
.nOKe Legend 24.12.2010 #6 cocodix je napisao(la): @ bravo - hvala @TDI ne trebaju meni felge, nego prijatelju, a tvoje sam vidio, sad čekam njega da mu ih pokažem.. odakle si? Kliknite za proširenje... felge su odlicne
cocodix je napisao(la): @ bravo - hvala @TDI ne trebaju meni felge, nego prijatelju, a tvoje sam vidio, sad čekam njega da mu ih pokažem.. odakle si? Kliknite za proširenje... felge su odlicne