Član
Kupujem motor od Opel Omege 3.0 v6 bez instalacije i dodatnih agregata samo go motor.
Little Dragon je napisao(la):Hoces to treci u krilo da stavis :lol: sala , ima dosta citavih auta sa tim motorom po piku za "male" pare , a za ostalo probaj nazvati Lotus otpad kazu da oni imaju mrtvi ljudi tamo
Little Dragon je napisao(la):bila je ona citava omega za 1500km sa tim motorom jel ti to odgovara da potrazim?
uco_opc je napisao(la):Bio je ovdje u Cazinu jedan motor ja sam ga kontao sebi uzeti ali et izletio mi c20xe (jbg kupio iz drugih nekih razloga) provjerim ti sutra pa ti javim
ja sam imao sintru prodao je kompletnu za 450 eura. jbgdrogba je napisao(la):ja mislim da je prodan taj sto je bio na forumu
coyotus bastus je napisao(la):uco_opc je napisao(la):Bio je ovdje u Cazinu jedan motor ja sam ga kontao sebi uzeti ali et izletio mi c20xe (jbg kupio iz drugih nekih razloga) provjerim ti sutra pa ti javim
Ok!
uco_opc je napisao(la):coyotus bastus je napisao(la):uco_opc je napisao(la):Bio je ovdje u Cazinu jedan motor ja sam ga kontao sebi uzeti ali et izletio mi c20xe (jbg kupio iz drugih nekih razloga) provjerim ti sutra pa ti javim
Ok!
Druuug danas sam zvao i gledaooo motor je prodan jedino od njega sto je ostalo jes karter prodan je u dijelovima prije 5 dana jbg ako sta izleti jos javim ti a sad ovdje sigurno mogu reci da nema ni jedan MV6 u prodaji