Legend
bosko je napisao(la):eno drot mrs tamo obojica,
a sto se ovog tice, sto je arminn napisao, oni imaju svoj budzet, u taj budzet ulaze sve one kazne i ostalo sto se placa, vjeruj da od tih kazni sa tog racuna mogu obnovit sve vozne parkove, placas porez, jest, jos ovih 10% iza nove godine, i to je tacno, al ne dodje to do policije, to dodje do onih u foteljama, oni se vozaju u A8 dzipovima i raznoraznim autima. Ovo je sve osigurano i svaka drotina plati ono sto je uradila autu, ovo znam jer sam ja jednom se zajebavo sa golfom svojim bivsim i ganjali su me od iza ljubine pa do skretanja za bijambare tamo pred olovom, i na kraju kako sam stao na parkingu naplatili su oni svoje, mislim napisali kaznu (traze 20 maraka radi takvog ponasanja ko sto je tovoje, ja necu namjerno da ga podmicujem, samo nek pise, ja sam je napravio iz cejfa ja cu ga i platit, al mu nedam marke, to je bar moj stav, i uvjek im kazem, samo pisi sta imas i svoj poso) kad sam izlazio spala mi je noga sa kvacila i dotako sam zadnjom karambolkom njihovo auto... rekacija je bila katastrofalna, vise su se oni prepali nego ja, nista na autu nije bilo tako da su jedva docekali da me puste, toliko o tom da ih boli ***** sta urade sa autima. Mislim sve to stoji, ne volim ih ni ja, al necemo pretrjerivat. Ima seljaka ja ne kazem da nema, al ima lijeka za sve, kad te zaustavi, otvoris prozor, stavis rukom dokumenta na krov i samo mu kazes ako imas sta pisi i ne smaraj i zavrsena prica.
kazes sve plate ?
ko ce platit poderano sjediste, ili klomljenu rucicu mjenjaca (zbog cega je slomljena to Boga pitaj) pa ja sam nedavno sjedio u toj petici dok su me pisali, pa moj auto od 20 godina je NOV za ono sranje sto oni voze, a auto nema ni 2 god..
prvo sto ne radi pola signalizacije, sto vani sto unutra, poslije pohabani svi oni prekidaci, od svijetala od rucica na vratima i sve ostalo.. (al im je glavna furka kad ih pitam kako auto slusa, kaze ma nije lose, al idu bas dobro)
sve uredu, vozi se auto 24/7, zasto onda uvijek radi na leru, zasto se uvijek penju na trotoare, mrsko im hodat , jesi o tome razmisljao ? koliko se samo auto haba kad ga seljak drugom istjera na trotoar visok 20cm..
ako mislis da supljiram, poslat cu ti slike gdje se sve penju i kako.. sta rade i kako.. i samo molim te nemoj reci, da oni pored svega toga posteno rade svoj posao, jer NE RADE, i to je stoka najveca..
neki dan me zaustavi smetljar u zagrebackoj na grbavici (sipred sum.faxa) i oce da me pise za nista.. jednostavno trazi razlog pa trazi pa trazi, broji mi seljak koliko zavoja imam u prvoj pomoci, i na kraju kao izvini moram te pisati jer mi kriza je u drzavi, moramo punit budzet..
ti za svoj cejf placaj kazne, al mi sto normala vozimo, pushimo vise nego ovi trkaci..
platio sam 200km kaznu u zadnji mjesec dana, samo zbog pojasa, ne mozes maknut koliko ih ima ebem ti vise i muriju, ko mravi.. iskacu na ulicu
bravof je napisao(la):
btw : ovo se desilo prije vise od 5 mjeseci, auto jos uvijek nije napravljeno, i eno ga prodapa ispred PU CEntar..
toliko o placanju i osiguranju auta..