ogipower Član 02.03.2011 #49 RE: Jos jedan udes kod 'televizije' maloprije bas vidio zatvorena cesta skroz stvarno steta neka mu je laka zemlja :icon_sad:
RE: Jos jedan udes kod 'televizije' maloprije bas vidio zatvorena cesta skroz stvarno steta neka mu je laka zemlja :icon_sad:
riki_gsi_16v_2 Član 02.03.2011 #51 RE: Jos jedan udes kod 'televizije' R.I.P :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
dadao_style Član 02.03.2011 #52 RE: Jos jedan udes kod 'televizije' R.I.P nedaj boze nikome :icon_sad:
emirEX_sa Član 02.03.2011 #53 RE: Jos jedan udes kod 'televizije' :icon_cry::icon_cry::icon_cry: R.I.P. ZAN
Mrva Član 02.03.2011 #54 RE: Jos jedan udes kod 'televizije' tek jutros u 4 saznao da je preminuo :icon_cry: koja tuga u pm
Brum Brum Član 02.03.2011 #56 RE: Jos jedan udes kod 'televizije' RIP ZAN:icon_cry::icon_cry: Bas juce bio u Robotu, pitam za njega kolege mu sa posla, dok sam nesto kupovao i vidimo se i fino ispricamo i pozdravimo ((((((
RE: Jos jedan udes kod 'televizije' RIP ZAN:icon_cry::icon_cry: Bas juce bio u Robotu, pitam za njega kolege mu sa posla, dok sam nesto kupovao i vidimo se i fino ispricamo i pozdravimo ((((((
Al_Galone Član 02.03.2011 #57 RE: Jos jedan udes kod 'televizije' Strasno! Vidio sinoc,nisam znao da je on,kasnije saznao! Zna li iko sta se tacno desilo? RIP
RE: Jos jedan udes kod 'televizije' Strasno! Vidio sinoc,nisam znao da je on,kasnije saznao! Zna li iko sta se tacno desilo? RIP
ArminM Član 02.03.2011 #58 RE: Jos jedan udes kod 'televizije' tuga moj brate,Zan je bio dobar momak, steta velika Neka mu je rahmet dusi:icon_sad:
RE: Jos jedan udes kod 'televizije' tuga moj brate,Zan je bio dobar momak, steta velika Neka mu je rahmet dusi:icon_sad: