Kenno je napisao(la):
Ako sam ti dosadan nemoj čitati moje postove, vrlo jednostavno. To koje auto ja vozim ne može ni na koji način učiniti da golf 2 diesel ide 100kmh drugom brzinom. O golfovom kvalitetu ne bih ovom prilikom. Auto ne čini čovjeka, nauči to već jednom, kopiraj i svojim drift jaranima, pa tako ni izraubovani Fiat Coupe ne može načiniti od driftera sa ručnom nešto više. Budi mi zdravo, i nemoj se nervirati previše, evo snijega, evo ludila za driftere, snimite koji klip pa stavite na youtube da se smijem malo, smijeh je zdrav
Dosadan jesi!
Kakve veze ima koliko golf ide drugom brzinom???
Jel se to jos furas kao ona djeca malena,kolko koje auto ide kojom brzinom koliko je gravirano pa priletis i gledas mu kroz staklo da vidis kako to izgleda,mislim da si ti odrastao ipak za te stvari mada neznam koliko godina imas. Pa o golfovom kvalitetu i nemoj pricati bolje ti je jer nemas s cim da ga uporedis s obzirom da jugo nije auto.
Naravno da auto ne cini covjeka zato sam ti i napisao da svako nemoze sebi priustiti auto neki moraju voziti i yugu. Covjeka cine neke druge stvari koje su jako upitne kada si ti u pitanju,vidio sam kako nisko mozes ici i gledam to vec duze vremena!
A drift hehehehe ma samo se ti smij,to ionako vas djecu lozi do maksimuma,jos mogu zamisliti kako je tebi kada vidis neka auta koja slajdraju,zamisli skripe im gume i onda pomislis eh da moj yugo to moze
A znas ja i moji jarani smo samo mala grupica koja se voli zabavljati i koja vozi svoja auta,a ti i tebi slicna djeca ste nas prozvali drifterima (valjda ste to negdje na internetu procitali) ja za to nisam nikad cuo dok nas vi tako niste prozvali.
A znas i da youtube postoji? Vi ste neka napredna djecurlija!
A bice jos klipova nebrini,uvijek nam je drago da mozemo razveseliti djecu na taj nacin sto ce nas gledati i diviti se nasim izraubovanim autima ( bar su auta )
Jedan prijedlog za kraj:
evo pao snijeg idi provjeri jesu li ti svi djelovi karoserije na broju a ako jesu onda upali yugeca ako mogne da upali pa vidi moze li zaslajdrati (trebalo bi da mu bude lakse jer je snijeg)