Član
prelijepa vozilica
ErRoR je napisao(la):I pored VR6 Stavi turbo i dobit ces jos 100ks i onda imas pravog VR-a... Ccc ne znam kakvi su vam to savjeti stavi VR6, na 1.3, da ga neko oduva i po gradu prica oduvao sam VR-a....M A R E X je napisao(la):Ma kakvi maska bez znaka samo staviti umjesto ovo GT stavit VR6 i gotiva fabrika maca
@thema, fina đeta druze, nista previse ne dirat ovako je sasvim ok...
trizex je napisao(la):pa vjerovatno je to mislio jer je VR u planu svakako ovo auto i jeste kupljeno samo zato da u njega legne veronika, san je san, i ima da bude tako makar gorila
.nOKe je napisao(la):hm..
jetta fullas na 1.3 motor :icon_confused::icon_confused:
jel nekad bio neki jaci motor u njoj ?
M A R E X je napisao(la):ErRoR je napisao(la):I pored VR6 Stavi turbo i dobit ces jos 100ks i onda imas pravog VR-a... Ccc ne znam kakvi su vam to savjeti stavi VR6, na 1.3, da ga neko oduva i po gradu prica oduvao sam VR-a....M A R E X je napisao(la):Ma kakvi maska bez znaka samo staviti umjesto ovo GT stavit VR6 i gotiva fabrika maca
@thema, fina đeta druze, nista previse ne dirat ovako je sasvim ok...
trizex je napisao(la):pa vjerovatno je to mislio jer je VR u planu svakako ovo auto i jeste kupljeno samo zato da u njega legne veronika, san je san, i ima da bude tako makar gorila
Upravo to
quattro je napisao(la):keso jedna napisi da si zatamnio farove , stavio maglenke , ats felge i ostale dzize midze