fala, fala
iskreno da ti kazem, trazio sam ga 2 god. zajedno sa zadnjim lampama crnim...to mi je bilo ono, must have...svaki dan, doslovce sam trazio po internetu, svaki dan
i jednom naletio na njuskalu jettu, jako losa slika jette coupe jedva se kuzio spojler...odmah zvao lika, i veli on prodana jetta...ja poludio, nafekto sam lika da mi da broj mob. od tog koji je kupio...pa sam zvao tog lika, kad ono neki nagluhi deda, jedva sam se s njim sporazumio, da bi mi on rekao da neda spojler ovo ono...izludio sam totalno...i nekako ja njega nagovorim da dodjem pogledat auto, s time da nisam znao dali je to taj spojler koji trazim jer je stvarno bila loša slika...veli deda dodji u Varaždin pa cemo se dogovorit...taman se taj mj. zalomio neki tuning party tamo, ja došo do njega dao mu litru neke brlje, kavu i bombonjeru, popio kod njega kavu s njim i babom i veli on skidaj ga....nitko sretniji od mene....na kraju ga nisam platio:lol:....i snimim da ima duboke branike, pragove, gti rubnjake, krovne lajsne i zadnju plastiku oko tablice sta ide...i pitam ga koliko cijeni to sve, veli on 350kn
...odmah sam mu dao pare i potrpo sve u auto...stvarno sam se namucio da dodjem do njega
inace koliko sam pratio cijena mu se krece od 100-200e