marko_v je napisao(la):garanciju gubiš automacki ako ti HU nije ugradjen u ovlaštenom servisu...
marko_v je napisao(la):to iz ličnog iskustva govoriš ili? :icon_rolleyes:
marko_v je napisao(la):prijatelj takodje imao problema sa USB-om...
tebi su vjerovatno izašli u susret ali većina trgovaca se vadi na taj uslov: mora biti ugradjeno u ovlaštenom servisu inače se gubi garancija...doduše to jasno piše u garantnom listu i imaju pravo na to samo bi onda trebali i vršiti ugradnju na licu mjesta u radnji gdje se i kupi...
Nelle_G je napisao(la):Ja imam ovaj model, kupljen kada je tek izasao u Mobilmediji sa garancijom i svim. Evo posle 3 godine druzenja sa njim,stvarno nikakvih problema. Dobio ga u FULL pakovanju sa svim. Promjenio sam i auto u medjuvremenu,ali radio je ostao tu. Cekam da crkne,ali nikako *bem mu!!! :lol:
Sve pohvale za HU za nekoga ko ne trazi previse, meni je bio taman!!
Skrabo je napisao(la):Nelle_G je napisao(la):Ja imam ovaj model, kupljen kada je tek izasao u Mobilmediji sa garancijom i svim. Evo posle 3 godine druzenja sa njim,stvarno nikakvih problema. Dobio ga u FULL pakovanju sa svim. Promjenio sam i auto u medjuvremenu,ali radio je ostao tu. Cekam da crkne,ali nikako *bem mu!!! :lol:
Sve pohvale za HU za nekoga ko ne trazi previse, meni je bio taman!!
ovaj sto sam ja napisao ??
jer je evo bilo svega i svasta napsiano :icon_biggrin:
ne ljuti mse ja sto je pisano tako i treba da raja malo vise zna o ovim HU
svakako valjati ce nekome..