S SAXO Član 13.07.2009 #19 Jel to ima Koni amortizere nazad,koliko je spusten,ATS 7 ili vise jota? Srecno u sredjivanju bice to bas lep primerak
Jel to ima Koni amortizere nazad,koliko je spusten,ATS 7 ili vise jota? Srecno u sredjivanju bice to bas lep primerak
Kla$a Član 13.07.2009 #21 Cuj jeli koni naravno, bez toga neide, a sve su 7J pa gledam sada da nekome dadnem dvi sedmice za dvi osmice uz nadoplatu:icon_biggrin:
Cuj jeli koni naravno, bez toga neide, a sve su 7J pa gledam sada da nekome dadnem dvi sedmice za dvi osmice uz nadoplatu:icon_biggrin:
Kla$a Član 13.07.2009 #25 Ekipa hvala na komentarima, kad ufatim vremena nabacicu novije slike kakav je sada trenutno:123:
Jashim Član 13.07.2009 #26 Svaka čast na odabiru auta, da imam para i da ih se može nači u relativno dobrom stanju uzeo bih si odmah jednoga i složio nešto u stilu ovoga ova boja mi je perverzija totalna na kadettu
Svaka čast na odabiru auta, da imam para i da ih se može nači u relativno dobrom stanju uzeo bih si odmah jednoga i složio nešto u stilu ovoga ova boja mi je perverzija totalna na kadettu
Kla$a Član 13.07.2009 #28 Nisi me mogo vidat nikako u mostaru sam s njim proso svega dva -tri puta , naravno iz MOSTARA sam.
cnic_gsi Član 14.07.2009 #29 Kla$a je napisao(la): Nisi me mogo vidat nikako u mostaru sam s njim proso svega dva -tri puta , naravno iz MOSTARA sam. Kliknite za proširenje... Aplauz xD
Kla$a je napisao(la): Nisi me mogo vidat nikako u mostaru sam s njim proso svega dva -tri puta , naravno iz MOSTARA sam. Kliknite za proširenje... Aplauz xD
funky Član 14.07.2009 #30 Kla$a je napisao(la): Nisi me mogo vidat nikako u mostaru sam s njim proso svega dva -tri puta , naravno iz MOSTARA sam. Kliknite za proširenje... jos jedan old skuler dobro dosao u klub... fino ti ovo sredjujes, samo nastavi i sto manje plastikica
Kla$a je napisao(la): Nisi me mogo vidat nikako u mostaru sam s njim proso svega dva -tri puta , naravno iz MOSTARA sam. Kliknite za proširenje... jos jedan old skuler dobro dosao u klub... fino ti ovo sredjujes, samo nastavi i sto manje plastikica