jos jedna stvar...zasto mislim da mi je ECU rikno zbog XENONA.....
1. usao u auto upalim auto....cekam par sec. i upalim xenon......
2. desilo mi se par puta da sam na brzinu....trebao izliti iz auta do trafike npr. i ugasim auto al ne okrenem prekidac da ugasim xenon...mozda sam ga ostavio par puta na kontaktu, a na kontaku su upaljena svjetla tj. xenoni. (motor ne radi, a xenon povuce svu struju) e sad po meni to je jedini zakljucak zbog ceka je "moglo" biti do xenona....moja greska...lik koji mi je postavljao rekao mi je da ih moram gasiti, al' kako prvi put to "cudo" imam nisam ozbiljno shvatio...e sad sto sam xenon stavio, NE radi sminke nego zbog vida, od zutog svijetla me oci zabole...a xenon ok...
sad kad se aBd napravi auto, osoba sto to popravlja mi je rekla da nemam garanciju na ECU i tu "kutiju" ako vratim XENON....koje je rijesenje za mene...neke halogenke, od 6000k....ako neko ima prijedlog, nek kaze...
i jos jednom...sve sto sam u predhodnim postovima napisao, je bilo CITIRANJE...od strane osobe koji je imao takvih slučajeva...nema potrebe za debatu,jer ja nisam majstor
znaci sta mi predlazete, i gdje da kupim predlozeno, hvala.
Astra je napisao(la):
najveca provala u zivotu koju sam cuo, doplatis za fabricki xenon 1000eur, i da nemas garanciju hahahahahahahahah, zemljo otvori se.. nema to veze sa xenonima, vec sa super talijanskim brendom kojeg vozite, i ptice na grani znaju da imate najgoru elektroniku na svijetu
Ovdje nisam dosao da mi osobe poput tebe pricaju kakvo auto vozim tj. kakva su IT Auta....zato zadrzi za sebe.
Ovaj TOPIC je da mi neko ko zna...da savjet oko sijalica...