edo_16v je napisao(la):Licno sam ugradio na najmanje 10 tih punta i nikad nikome ne crce nista.. Danas su xenoni izgleda krivac i kad ode krajnica..
damirchek je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):moji vec godinu i po stoje... nikakakvog problem ni sa elektronikom auta ni sa samim xenonima...
ja na GOLFU....:lol:
Sarajlic je napisao(la):damirchek je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):moji vec godinu i po stoje... nikakakvog problem ni sa elektronikom auta ni sa samim xenonima...
pa onda nadam se da si skontao sta to znaci,na golfu nish a sta ono tebi biii
sala:nego ozb nemora biti do xenona jer danas sta god xenoni krivi znam da na peticama ode motoric brisaca i sl ali na puntu da toliko uhebu xenoni stvar neide mi u glavu
edo_16v je napisao(la):Eto i da pretpostavimo da je crkao zbog xenona a nije 99,9% mene samo interesuje kako ti strucnjaci utvrde da je zbog xenona
Sarajlic je napisao(la):edo_16v je napisao(la):Eto i da pretpostavimo da je crkao zbog xenona a nije 99,9% mene samo interesuje kako ti strucnjaci utvrde da je zbog xenona
mora da ima ekran unutar ecu-a na kojem pise uzrok,a ne ozb i mene zanima kako to tvrde tj po cemu znaju da je od xenona :icon_question:
damirchek je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):damirchek je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):moji vec godinu i po stoje... nikakakvog problem ni sa elektronikom auta ni sa samim xenonima...
sala:nego ozb nemora biti do xenona jer danas sta god xenoni krivi znam da na peticama ode motoric brisaca i sl ali na puntu da toliko uhebu xenoni stvar neide mi u glavu
pa sad ti kazem...sto moze xenon zajebati. ako hoces XENON u novo auto kad kupujes, ne daju zi garanciju na par stvari..jedna od njih je kao sto si naveo motor brisaca.
prvo...doplata za xenone...prisustvovao tom "cinu" kad je kum kupova auto u ASA auto..edo_16v je napisao(la):damirchek je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):damirchek je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):moji vec godinu i po stoje... nikakakvog problem ni sa elektronikom auta ni sa samim xenonima...
pa sad ti kazem...sto moze xenon zajebati. ako hoces XENON u novo auto kad kupujes, ne daju zi garanciju na par stvari..jedna od njih je kao sto si naveo motor brisaca.
Mislis kada kupis novo auto i doplatis za fabricke xenone nije full garancija ili mislis kada ti ugradis na novo auto aftermarket xenone izgubis garanciju?
edo_16v je napisao(la):Ma hajd naravno da ces doplatiti, ali da ti ukinu garanciju na motor brisaca :icon_eek::icon_eek:, to nema ni u Somaliji ali eto sutra cu nazvat pa cemo imati info iz prve ruke..
GOLF TZ je napisao(la):ma nema sanse... cuj zbog fabrickog xenona da ti ukinu garanciju :lol::lol::lol: lupeta ovaj gluposti ba..