adams Član 21.11.2009 #1 valjda sam potrefio gdje da ubacim novu vozilicu, ako nsiam neka admini prebace... golfa ostavljam starom,....a meni sada : vw polo 1,4 benzin 55kw , 2003, elektro paket.. diskovi na 4 tocka... slike u prilogu 14'' felne
valjda sam potrefio gdje da ubacim novu vozilicu, ako nsiam neka admini prebace... golfa ostavljam starom,....a meni sada : vw polo 1,4 benzin 55kw , 2003, elektro paket.. diskovi na 4 tocka... slike u prilogu 14'' felne
adams Član 21.11.2009 #7 dok se stelnem malo, s dizela na benzinca... zasad slajdram kad treba krenut na semarofu, ko motor se ne cuje
dok se stelnem malo, s dizela na benzinca... zasad slajdram kad treba krenut na semarofu, ko motor se ne cuje
OggyBoy Član 21.11.2009 #8 Fino, fino. Neka je sa srecom! Nemoj da si tolika skrtica, daj jos slika i malo detaljnije o autu!
SamiRX-8 Član 21.11.2009 #11 Lijepo lijepo, mladje, i mora da slusa, a nece ni uzet puno... nek je sa srecom komsija Eo sad sam te vidio kako ulazis u kucu
Lijepo lijepo, mladje, i mora da slusa, a nece ni uzet puno... nek je sa srecom komsija Eo sad sam te vidio kako ulazis u kucu
adi6 Član 21.11.2009 #12 adams je napisao(la): dok se stelnem malo, s dizela na benzinca... zasad slajdram kad treba krenut na semarofu, ko motor se ne cuje Kliknite za proširenje... jedna od prednosti benzinca,a lijep polo neka je sa srecom
adams je napisao(la): dok se stelnem malo, s dizela na benzinca... zasad slajdram kad treba krenut na semarofu, ko motor se ne cuje Kliknite za proširenje... jedna od prednosti benzinca,a lijep polo neka je sa srecom
adams Član 21.11.2009 #14 jesu 14-ke, fele ko nove , hvala svima ) , presvlake u top stanju, ja mislim da su radjene u gradačcu
jesu 14-ke, fele ko nove , hvala svima ) , presvlake u top stanju, ja mislim da su radjene u gradačcu