Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Fiat Stilo 2002g 1,6 16v izaslo me sve 480Km,u to je uracunata i nova saobracajna i tablice,i nije mi jasno kako,,jer sam za Fiat Bravo 1,2 16v placao 530km bez saobracajne i tablica...:icon_rolleyes:
Puno je to,,mislim nebi ti trebali bit toliko ako nije prva registracija,,,,stvarno to je puno za takav auto,,provjeri ti to sta drugo reci :icon_smile:
Evo upravo se vratio sa registracije, znači pasat 2003god., 74kw, sa osiguranjem stakala sve ukupno 539KM. Auto je na uvoznicu, stare tablice ostaju (kažu da ne moram uzimati nove tablice, samo ako je prva registracija, i ako je sve ispunjeno na prometnoj). Sve u svemu zadovoljan
ovako kod mene je 650 izaslo ako se nisam presabro za prvu reg.mog pashe 2003 godiste plus tablice stiker saobracajna nova plus potvrda o vlasnistvu vozila i ostalo sto ..prva registracija tek uvezen,,,triglav osiguranje