Iznajmljivanje vikendice za novu godinu Vlasic

Iznajmljivanje vikendice za novu godinu Vlasic

Znaci pitanje za clanove koji imaju svoje ili od nekog svojih vikendicu na Vlasicu. znaci konkretno me interesuje do 6 clanova bi bilo znaci dan prije nove godine i 2 dana poslije nove znaci da se uklopi petak,subota i nedelja znaci ako je moguce tako po dogovoru. Interesuje me cijena znaci na pm tj ponuda

Član
to drug neces nigdje naci jer niko za novu godinu neda vikendicu ispod 5-7 dana,a ako nadjes cjena ti je 100-120 eura dan

ma jeste gore lijepo, extra je sve to stoji ali brate cijene ZARA, hmmm ko ima para nek uziva, ko nema opet ce uzivat uz flasu rakije hehhehehehehe ;)

kao i prethodnih 5 novogodisnjih noci, uz gricke i tv, mozda malo prosetati i to je too.....
a mozda i skoknem do mora, ali ne vjerujem, poplave ove ubise...

ArminM je napisao(la):
Schumi je napisao(la):
Bolje onda otići u Budimpeštu 3 dana 300KM sa prijevozom,smještajem itd...

bas gledam danas u novinama,iznenadila me cijena za budimpestu;)

aha, tri dana al malo juce. krenes navece u 23:00 , 30.decembra, to ti odma racunaju ko prvi dan, stizes tamo na rucak 31.decembra. imas rucak al ni to nisam siguran, i onda ides slavit novu gdje hoces, nema nista organizovano vec ako hoces u restoran platis, mozes znaci jedino na trg otic, eto to su ti dali u cijeni :cool:
slavis novu godinu, ustajes sutra, dorucak i kreces kuci, usput svratis u neki grad, obilazak i to, navece si kod kuce. to ti racunaju kao tri dana. jad i cemer.

a vlasic - te vikendice i nisu skupe ako ide puno ljudi. za 4-6 neznam bas da li se isplati ako vec ne iznajmljuju na manje od pet dana. moras i gore nesto jest, pit, i tako. preskupo sve.

Član
ma meni je taj vlasic uvijek bio preskup, vikendice i ostala sranja.. volim uvijek otici iz kafane kakve provozat se malo do gore kad ima nesto na otvorenome docekati gore novu godinu i bjezi opet nazad u travnik u kafanu i pij do jutra :lol::lol:

Član
Nije Vlasic nista skuplji od ostalih centara slicnog tipa,a pogotovo sada,kad su cijene snizene!Uostalom,skoro SVE za Novu godinu je izdato...i ja sam sve svoje izdao!
@mirza_mali: ako sta naleti,javim ti na PM :icon_smile:

Član
gdje ba nije skup vlasic, ko da je neko alpsko, mondensko skijaliste sa 100% sigurnim snijegom, takve su cijene smjestaja, skoro iste kao u austriji :lol: jesu eto karte jeftinije, ali poredit onaj jad od staza gore i slo, aust, nema ni smisla... zasto su snizili cijene karti i sl, i na vlasicu i jahorini, pa zato sto prosle godine nije nikad bilo guzve, malo kao bude subotom na poludnevnoj i to je to, nocno, radni dani, pusto...
a rijetko tko ce dati vikendicu za 3 dana, moze ali plati 7...