Izduv za e36

Izduv za e36

Član
Hoću da promjenim zadnji lonac na e36 kupe 318is, pa tražim sa moćnim zvukom i lijepim rorama ili rorom. Mostar
 
Član
Imaš u Ljubuškom firmu, prave sportske protočne lonce, stavljaju nastavke... Ja sam kod njih stavljao 2 lonca, daju garanciju, a zvuk bude yeben. Ako želiš javi se na pm da ti pojasnim gdje su.
 
Član
kod jure granića u ljubuškom meni osobno radio na više automobila 2 godine garancije na sve imas nastavaka i lonaca po izboru rade sa nekim stranim markama i lastovčićeve lonce po narudžbi.
a tko je cuo moju kocku i onu ljubučastu na pisti na prošlom skupu zna kako sviraju :)

a imas i u grudama tocnije cerov dolac firma AUTOLINE isto extra majstor za te stvari pa za kojeg god se odlucis neces pogrijesiti
 
Član
e sad original za bmw e30 je 200 km sa ugradnjom i garancijom a e30 ima ogroooman zadnji lonac
a meni je uzeo za X pipe i sve nove cijevi do nazad ( kod mene su duple cijevi 3 cilindra u jednu 3 u drugu ) srednji protočni lonac i zadnji protočni lonac sve 400 maraka + 2 inox završetka 200 maraka
 
i kod mene su sve duple cijevi isto 3+3 cilindra, znaci kompletan izduv sa cijevima i postavljanjem te kostao 400km? solidna cifra, samo su malo preskupi ti nastavci.. isto to planiram uraditi sto si ti scaneru pa se ravnam da vidim sta kako.. thx. ;)
 
Član
pa cuj skupi su jer su radjeni bas od inoxa ne neka fuš glupost i evo 2 godine na autu samo su malo poplavili od temperature nista vise :)
 
Član
meni je na bmwu najljepsi zvuk na fabrickim loncima:icon_smile:
ak je malo jaci motor,ima ono u visim obrtajima zvuk koji je sasvim dovoljan,na manjim obrtajima je tih,kad ga zavrtis,reze...:icon_smile:
 
Top