Istina za Zan-a...

Istina za Zan-a...

Legend
U danasnjem AVAZ-u...

Drago mi je radi porodice da i javnost sazna ono sto smo mi od pocetka znali...

R.I.P. Zan... :icon_cry:

Administrator
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/99064-uzroci-nesrece-u-kojoj-je-poginuo-zan-siljegovic-iz-sarajeva-majka-amra-moj-sin-je-zrtva-pijanog-vozaca.html

Član
J*bem mater novinarima i svima koji su prozivali momka da je kriv. Nisam ga poznavo al sam znao da je bio dobar vozac i da je volio dat gas. Optuzuju mrtvog momka da je kriv a momak prav zdrav nastrada kriv sto je koji put dao gas i ima pehare s trka. J*bem ti ovakvu drzavu ko oni nisu mogli odma skontat da je onaj kriv a lik imo 2.4 promila sta su cekali j*benu godinu. Mrzim ovaj narod i novinare :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
znali smo ovo od pocetka ali nismo imali nacina da to dokazemo.
konacno je istina izasla na vidjelo i da se jednom za sva vremena zacepe pogana novinarska usta.
Ocekujemo izvinjenje novinara kojije napisao prvi clanak u avazu u kojem je Zan nazvan sarajevskim sumaherom.

R.I.P.
Zan Siljegovic

phantom je napisao(la):
J*bem mater novinarima i svima koji su prozivali momka da je kriv. Nisam ga poznavo al sam znao da je bio dobar vozac i da je volio dat gas. Optuzuju mrtvog momka da je kriv a momak prav zdrav nastrada kriv sto je koji put dao gas i ima pehare s trka. J*bem ti ovakvu drzavu ko oni nisu mogli odma skontat da je onaj kriv a lik imo 2.4 promila sta su cekali j*benu godinu. Mrzim ovaj narod i novinare :icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:

slazem se, svako sebi za pravo daje da svasta prica i pise :icon_mad:

Član
RIP Žan

Dnevni Avaz od 03.03.2011 godine
avaz1.jpg

87123059.jpg

Član
Nzm od koga ocekivat izvinjenje, ovakve novine nisu ni za WC. Bez obzira sto nisam poznavao momka i sl ovo je samar svima nama koji volimo auta. Ja licno nisam pobornik brze voznje nekad malo brze potjeram i to je to, bez obzira na to volim auta tjunirana vaka naka ma sva, sad da imam saobracajku neki glupi novinarcic ce rec eno sumaher razbio auto. Isto tako Hota da ima nesrecu rekli bi Sumaher kriv iako ne mora biti kriv, vjerovatno taj novinar nema pojma ni ko je Zan, ko je Hota i sl zna da ljudi vole brzu voznju a to sto imaju pehare i sto su neko i nesto u BiH to nikom nista. Ne treba nekog osudjivat zbog necega sto voli, jbg vece sranje napravi onaj sto sporo vozi nmg se ja vozit iza nekog ko na magistrali ide 30 a ja kreno za Sarajevo kad cu stic za 6 sati, al necu se potezat ni sa onim sto ide 200....

N

nenad

Kada se sve ovo desilo, objasnio sam vam sta treba uraditi, obratite se RAK-u i trazite demant u svim novinama koje su napisale takve gluposti!

BHT Ovisnik
jest da se trkao i sve,ali ov oje teski bezobrazlug odmah suditi i pisati takve bezobrastine i pljuvati po preminulom momku,jos ovakav udarni naslov staviti,pa fuj:icon_mad: stvarno su gamad,za mene su nedavno isto napisali kada sam imao udes kao da je sudjelovalo jos jedno auto ( ja ) te da se udaljio s mjesta nesrece,a da je unesrecenog vozilo hitne pomoci odvelo u bolnicu,a pun vrag raje tu bilo i svi vidjeli da sam ubacio momka u auto i spičio za bolnicu,zatim taj isti portal je iskoristio privatni snimak od rođaka s naseg obiteljskog ukpaljanja i feste te ga cak stavio u crnu kroniku jer im je kao isao uz naslov da su u italiji poginuli mnogi od petardi mislim....
nek se zna istina !

r.i.p