Super Moderator
Pitanje za sve... Kako stavljate gume ako imate dvije losije i dvije bolje...gdje koje stavljate ?
posto je u pitanju karavan, nije se igrati sa losim gumama nazad
Pitanje za sve... Kako stavljate gume ako imate dvije losije i dvije bolje...gdje koje stavljate ?
Ma hajd sto se trosi manje vise,najveci problem je sto si po kisi kao na skijama...
Pa dobro i savu da stavis novu sigurno bi drzala, te sto su ti nazad vjerovatno su vec par sezona odvozile, ali ja mislim da je red na savu da promijeni dizajn gume jer se S3 vuce jako dugo... Za gume koje sam ja primjetio da druze jako jako jako jako jako dobro na mokrom kao i na suhom i to nevjerovatno dobro su KUMHO...Pa to je zato sto se sava razradila
@RS TURBO
Ma kod mene amidza radi na pumpi gdje se prodaju gume,on mi je preporucio ove Petlas,i ja ga poslusam i kupim.Sad imam S3 nazad,a Petlas naprijed,pa mi se desi cesto da proklize zadnji kraj po mokrom,bmti savu. Uglavnom sljedece godine kupujem sve 4 Petlas zimske gume,skuplje su malo od S3,ali daleko bolje.
imam ja hankook gume sada, koristim ih i unazad 5 godina i samo cu ti reci jedno, uzimaj neces pogrijesiti...Drugari vidim da svi imate iskustva pretezno sa Savom kao i ja do sad, ali zanima me ima li ko iskustva sa hankook gumama? Mogao bih povoljno uzeti 2 nove pa da vidim kakva su vasa iskustva..
imam ja hankook gume sada, koristim ih i unazad 5 godina i samo cu ti reci jedno, uzimaj neces pogrijesiti...