koliko kilometara su presli za 6 godina, ne bitno zima ljeto?Starci su mi prije par dana promijenili prednje S3 nakon 6 godina, zadnje još uvijek imaju 6mm šare (samo se zimi voze), pa vi pričajte šta hoćete i opet smo uzeli S3. A vi bogami kao da reli vozite, gume se sasvim normalno ponašaju na kiši, možda je neko i dupljak od vas kupio.
kod mene na autu prešla 65 000 ljeti i zimi vožena, i prije toga čovjek vozio dvije zime, i onda na smeće. Traje ta guma, uvijek se vrtila, prednja zadnja osovina... ali preće 70 000 sigurno, da se ne skida sa auta. Al nije bitno koliko se pređe nego sigurnost... Po mom mišljenju je debica bolja guma od savem zato što je sava sava, a debica je ipak pod goodyearom, i frigo 2 je gotovo ista guma ko i GY Ultragrip 5. Sa obje se može preć 70 000km provjereno, Frigo 2 u dimenziji je 205 55 16 je 100KM, a HP slabo ima i košta oko 125KM. Sava se kod mene već na 3-3.5mm šare počela raspadati, dok debica traje do kraja i zadržava formu. Zato kod tih low budget ide glas za debicu, iako sam je ja testiro i na većim brzina i po mokrom na 120km/h fino leži u krivinama i nema problema. Ne znam kome treba da vozi toliko brzo. Znači položila je test za normalne i nešto brže smrtnike. Za normalno auto, do 150ks i ne treba bolja guma po mom mišljenju, za neke normalne i nešto brže vožnje oko 100-120 ne treba bolja definitivno, nigdje neće izdati ni po mokrom, po suhom može još i brže fino da drži...s3 je po meni losa guma,brzo se trosi skroz,a i nije nesto jeftina