Pa nemoj onda uzimati imaju probleme sa diznama i to ozbiljne, bolje uzmi 2.0 TDI il nekog benzincaMeni je najbitnije da je pouzdan motor, to ako je malo trom pri kretanju mi ne smeta uopste.
Ja sad za sad nemam problema.Pa nemoj onda uzimati imaju probleme sa diznama i to ozbiljne, bolje uzmi 2.0 TDI il nekog benzinca
Jaran koji radi u komercijali kaže da je u njih 40 novih kupljeno i do danas na svakom dizne zajebaju...
Nadam se da će tako i da ti ostane...Ja sad za sad nemam problema.
Imas li neko odredjeno auto ili si tek u potrazi?Znaci 2.0 TDI je bolja opcija?
Imam u planu Golf 6, i ne preko 150 000 da je presao.Imas li neko odredjeno auto ili si tek u potrazi?
Jer ako ces uzimati auto sto je preslo 200.000+ onda nemoj dizela nikako.
Ako ti nije problem to bi bilo super, hvalaZa mene jest , ali svaki motor ima mane i prednosti, najbolje ti je da se konsultuješ sa nekim iz servisa šta je najisplatnije uzeti...
Ja bi prvenstveno uzeo sebi 2.0 TDI i to 81 kW
1. Registracija je ista
2. Mnogo bolje povlaci nije lijen, nema tu razlike u potrosnji mozda do litar maximum
3. Dizne dobre
4. Odrzavanje jeftinije
EDIT: sad za sad nisam cuo za probleme sa tim motorom
EDIT 2: Vidjet cu ja u kaknju sa jednim jakim majstorom koji je popravljao i radio sve od motora
onda ovaj od 105ks je zadovoljavajuci radio sam te modele i super su redovno odrzavaj kvalitetno gorivo sipaj i nemas brigeImam u planu Golf 6, i ne preko 150 000 da je presao.