Deyo je napisao(la):@GOLF TZ, SM = Srđan Matavulj Muha (caraudio) je zastupnik za Srđana (SM), mape su iste, odnosno Srđan ih šalje Muhi, razlika u tome je ko ti ih upisuje, a da budeš 100% siguran idi kod vlasnika, odnosno Srđana u Gradišku.
Taaky je napisao(la):Ja sam radio sm optimum na golfu mk4 tdi pd 74 kw ,kod muhe u Sarajevu ,znaci auto je prije islo ,al nije to to bilo ,uradjen je cip kod muhe ,i auto sada slajdra u trecoj brzini ,krajnja je ostala ista ,potrsnja normalne voznje se smanjila za oko 0,5 l ,sve u svemu prezadovoljan
ado-ado je napisao(la):Taaky je napisao(la):Ja sam radio sm optimum na golfu mk4 tdi pd 74 kw ,kod muhe u Sarajevu ,znaci auto je prije islo ,al nije to to bilo ,uradjen je cip kod muhe ,i auto sada slajdra u trecoj brzini ,krajnja je ostala ista ,potrsnja normalne voznje se smanjila za oko 0,5 l ,sve u svemu prezadovoljan
Drago mi je cuti da si zadovoljan to je Ono sto mi treba nista vise,,,,, a de mi reci jel ti torosi ulje ????
Taaky je napisao(la):Ja sam radio sm optimum na golfu mk4 tdi pd 74 kw ,kod muhe u Sarajevu ,znaci auto je prije islo ,al nije to to bilo ,uradjen je cip kod muhe ,i auto sada slajdra u trecoj brzini ,krajnja je ostala ista ,potrsnja normalne voznje se smanjila za oko 0,5 l ,sve u svemu prezadovoljan