Anais je napisao(la):Mislim da su ovi kod mene.... zamjenio 5-6 setova na svakom su mi treperale sijalice... jbg neznam sta da ti kazem... ako hoces imalo kvalitetnije aftermakret xenone trazi OLLO
Liga je napisao(la):Anais je napisao(la):Mislim da su ovi kod mene.... zamjenio 5-6 setova na svakom su mi treperale sijalice... jbg neznam sta da ti kazem... ako hoces imalo kvalitetnije aftermakret xenone trazi OLLO
to sto trerepcu se da rijestiti, samo se trebas javiti na pravo mjesto...
a za 65KM sam sebi mozes dati garanciju...
mario05 je napisao(la):sve je tu negdje. ali ja sam uzimao i jeftinije i skuplje varijante. jeftinije varijente slabije svijetle nego one koje sam kupovao kod ede.
opet kad budem sebi uzimao uzimam samo kod njega.
Liga je napisao(la):Anais je napisao(la):Mislim da su ovi kod mene.... zamjenio 5-6 setova na svakom su mi treperale sijalice... jbg neznam sta da ti kazem... ako hoces imalo kvalitetnije aftermakret xenone trazi OLLO
to sto trerepcu se da rijestiti, samo se trebas javiti na pravo mjesto...
a za 65KM sam sebi mozes dati garanciju...
allroad je napisao(la):ja koliko znam kad trepere znaci da ne valjaju.. ja bi to odma u smece
jel to neka tajna kako se rijesi? Koliko naplacujes? Svaka cast ako znas rjesenje, ja sam te uvijek mijenjao
Skrabo je napisao(la):mario05 je napisao(la):sve je tu negdje. ali ja sam uzimao i jeftinije i skuplje varijante. jeftinije varijente slabije svijetle nego one koje sam kupovao kod ede.
opet kad budem sebi uzimao uzimam samo kod njega.
aha..dobra informacija
meni je pozelenila jedna sijalica pa zato hocu da uzmem rezervnih dijelova