M_iKy je napisao(la):Treba da menjam prednje amortizere na Bravu '98, 1.6. U ponudi ima svasta i male su razlike u cijeni. Mene interesuje kakva iskustva ste imali i koje amortizere preporucujete i gdje da ih uzmem??':icon_smile:
M_iKy je napisao(la):zvao sam ih i imaju neke Česke sad ne znam kak su kvalitet :icon_confused:
tictac je napisao(la):M_iKy je napisao(la):zvao sam ih i imaju neke Česke sad ne znam kak su kvalitet :icon_confused:
kolko su para?
M_iKy je napisao(la):tictac je napisao(la):M_iKy je napisao(la):zvao sam ih i imaju neke Česke sad ne znam kak su kvalitet :icon_confused:
kolko su para?
75Km po komadu
CoL3 je napisao(la):ja sam opet jucer narucio u euromotoriu kayaba opruge,kazu da su kvalitetni,oni drze i amortizere:icon_biggrin:
CoL3 je napisao(la):ja sam opet jucer narucio u euromotoriu kayaba opruge,kazu da su kvalitetni,oni drze i amortizere:icon_biggrin:
menjic je napisao(la):CoL3 je napisao(la):ja sam opet jucer narucio u euromotoriu kayaba opruge,kazu da su kvalitetni,oni drze i amortizere:icon_biggrin:
Jel to kayaba ili KYB ?
pukim48 je napisao(la):menjic je napisao(la):CoL3 je napisao(la):ja sam opet jucer narucio u euromotoriu kayaba opruge,kazu da su kvalitetni,oni drze i amortizere:icon_biggrin:
Jel to kayaba ili KYB ?
to ti je to
Limpi je napisao(la):http://www.lmgtfy.com/?q=kayaba+kyb+history