Član
vidi se da ti nije bezveze nick tvrdoglaviDobro,ali jos uvijek nisi rekao zasto je Huawei smece
vidi se da ti nije bezveze nick tvrdoglaviDobro,ali jos uvijek nisi rekao zasto je Huawei smece
U mene je g630 od 7og mjeseca kad je dosao u nas i sobar je,ima sve sto i S3 za drasticno manju cijenu,a dizajn i kamera vrh,baterija ako nije najjaca medju ovim androidima. A sto se tice kvaliteta prosli mi je huawei upao u solju koja je je bila ispunjena "mekom stolicom", mobitel sam jedva nekako izvukao,skinuo gumu i poklopac koje sam samo ubacio pod vodu,mobitel obrisao i otresao vodu,odma ugasio,izvadio bateriju da se ocijedi ako sta ima u njemu,kasnije tu vece ga upalio i radio mi je bez problema pogodine,dao ga rodici i sad ga koristi,tako da je meni vrh kvalitet
sto se tice kvaliteta izrade po meni htc i apple iphone su bez premca na vrhu
Trebao si na tu listu staviti LG G2 kosta oko 550km u slobodnoj prodaji i mislim da se za te pare ne moze bolji uzeti.. Inace, P7 je oko 560km cini mi se.Opet sve zavisi iz kojeg segmenta telefon dolazi,ja planiram iz premium segmenta nesto uzeti i po racunici ulozeno-dobijeno Huawei P7 je prvi na toj mojoj listi i kosta 309€,HTC m8 500€, Iphone 5s 550€, Iphone 6s 700€.Ni HTC a pogotovo Iphone nisu toliko bolji da bi bila tolika razlika u cijeni.
Pogledajte samo Huawei Ascend Mate 7 sta nudi za 489€
Vala pricajte sta hocete jest apple kvalitet. Ja ne koristim smartphone, lijepa moja nokia n73, al koristim ipod touch 4 i da kucnem u drvo nikad zasteko nije u ove 4 godine a kupio ga polovnog
Nekom je telefon statusni simbol i moram biti "marka", nebitno je da li ti treba ili ne.
Nekom je telefon nužna potreba i gleda specifikacije i šta dobija za što manje novca.
Serite koliko hoćete, ali definitivno ne treba plaćati "ime", ako neki bezimeni ima isto za duplo manje para i + što dosta ljudi koristi te bezimene bez problema.
Kvari se i HTC, Samsung, iPhone i svi, ali koliko oni koštaju, a koliko ovaj Kinez koji je jako, jako dobar za duplo manje keša.
Ko ima para na bacanje, neka baca.
Hvala, kolega, razumijemo se.I zaboravio si dodati da sve te navedene skupe, markirane mobitele sastavlja isti kinez sto sastavlja i one bezimene sto nose iste procesore, Ram, baterije, i slicno
Ja sam stavio trenutne cijene u Njemackoj jer tamo planiram i uzeti telefon A sto se tice G2,jedino mi se ne svidja sto ima problem sa zadnjim poklopcem i to je vise ljudi potvrdilo,da skripi kad se pritisne ispod kamere Ako je neko imao drugacije iskustvo nek napise i ja bih volio da nije istina..Trebao si na tu listu staviti LG G2 kosta oko 550km u slobodnoj prodaji i mislim da se za te pare ne moze bolji uzeti.. Inace, P7 je oko 560km cini mi se.