Istinu si rekao, nije mi aparat pri ruci bio da opalim praveznas ti i bolje slicice napraviti
Hvala ti druže...Ne znam jesam li ikada komentarisao ovdje ali pregledao sam ovu garazu mnogo puta.
Svaka čast za auto izgleda odlično.
Hvala drug, uzeo sam struju s glavnog svjetla što bude u krovu, htio sam da se pali i gasi sve zajedno...dobar fazon nema šta odakle si struju uzimao z ovo??pozzz
Postavljene papučice, zimski set up, polako smo spremni za snijeg...
Pogledajte prilog 49043 Pogledajte prilog 49044 Pogledajte prilog 49045
Sad je još gora i branik sam skinuoSve je super druže samo moli boga da što prije prođe zima ..... ovako s ovim setupom izgleda k'o i moja veca ..... k'o sepet
Pozz od konkurencije
Hvala na lijepim riječima, nije "već" sve nego sve je fabrika, ovi neki detaljčići su nebitni u ukupan dojam slike. Za sad nemam namjeru mjenjati motor jer nema puno pređenih, i sasvim sam zadovoljan kako s motorom tako i potrošnjom, ali da mi izleti i500 (2.5 v6 194 ks) mašina koja mi i jedino sad fali uzeo bih je, što je i jedini motor koji bi ubacio.ljudino.. Vectra ti je za 10, hvala Bogu.. nema seljačkog tuninga, već sve većina majka fabrika, sve joj stoji perfektno.. a još bolje bi joj stajao malo jači motor.. ali siguran sam da i ovaj može potegnuti fino
Hvala druže!!Vectra ko da je sad iz fabrike izasla, sve pohvale