enesss Legend 03.07.2014 #511 svaka cast uvijek pedantno stari auspuh je ljepse stajao al ako ovaj "galami" ljepse tesko se toga rijesiti samo tako dalje bombon je
svaka cast uvijek pedantno stari auspuh je ljepse stajao al ako ovaj "galami" ljepse tesko se toga rijesiti samo tako dalje bombon je
Harli_team Član 03.07.2014 #512 Ma nije pretjerana razlika ali ima je, svakako oba su tu, pa kad merak stigne lako ga zamjeniti sve je šeraf na šeraf.
Ma nije pretjerana razlika ali ima je, svakako oba su tu, pa kad merak stigne lako ga zamjeniti sve je šeraf na šeraf.
Harli_team Član 04.07.2014 #513 Evo i danas malo radova, završavao na servisu što mi je ostalo i uštimao sam i ovaj Steinmetz da stoji kako valja Malo da vidite čisto, reda radi
Evo i danas malo radova, završavao na servisu što mi je ostalo i uštimao sam i ovaj Steinmetz da stoji kako valja Malo da vidite čisto, reda radi
Harli_team Član 14.07.2014 #521 g0go je napisao(la): Pravo fino zvuci taj Steinmetz Kliknite za proširenje... I ja sam pravo prijatno iznenađen
g0go je napisao(la): Pravo fino zvuci taj Steinmetz Kliknite za proširenje... I ja sam pravo prijatno iznenađen
Harli_team Član 19.07.2014 #522 I danas posla, novi pojasevi jer imam kasnije u planu nesto, mozda sad ne sjedaju 100% ali ce sjesti aBd. Jedan sa samozatezivacem drugi obicni... Zatezac pod zadnju klupu a senzor sam stavio u bokove
I danas posla, novi pojasevi jer imam kasnije u planu nesto, mozda sad ne sjedaju 100% ali ce sjesti aBd. Jedan sa samozatezivacem drugi obicni... Zatezac pod zadnju klupu a senzor sam stavio u bokove
Harli_team Član 26.07.2014 #524 Anisx je napisao(la): vrhh je vectraa druze sve na svom mjestu pedantno svaka cast Kliknite za proširenje... Hvala druže....
Anisx je napisao(la): vrhh je vectraa druze sve na svom mjestu pedantno svaka cast Kliknite za proširenje... Hvala druže....