golfxx Član 04.07.2013 #1 EE ljudi de možetel mi reći gdje mogu naći IRF transistore za auto pojačalo, oni mi pocrkali pa da promijenim hvala :icon_smile:
EE ljudi de možetel mi reći gdje mogu naći IRF transistore za auto pojačalo, oni mi pocrkali pa da promijenim hvala :icon_smile:
strujaze Član 05.07.2013 #2 golfxx je napisao(la): EE ljudi de možetel mi reći gdje mogu naći IRF transistore za auto pojačalo, oni mi pocrkali pa da promijenim hvala :icon_smile: Kliknite za proširenje... koji ti trebaju i koliko komada,ja mozda imam jos 1-2 irf44n ali mozes naci u skoro svakom rtv servisu
golfxx je napisao(la): EE ljudi de možetel mi reći gdje mogu naći IRF transistore za auto pojačalo, oni mi pocrkali pa da promijenim hvala :icon_smile: Kliknite za proširenje... koji ti trebaju i koliko komada,ja mozda imam jos 1-2 irf44n ali mozes naci u skoro svakom rtv servisu
golfxx Član 05.07.2013 #3 strujaze je napisao(la): koji ti trebaju i koliko komada,ja mozda imam jos 1-2 irf44n ali mozes naci u skoro svakom rtv servisu Kliknite za proširenje... druže što je najgore 4 komada zdimila ne vidim nikakvu oznaku na njima :icon_question:
strujaze je napisao(la): koji ti trebaju i koliko komada,ja mozda imam jos 1-2 irf44n ali mozes naci u skoro svakom rtv servisu Kliknite za proširenje... druže što je najgore 4 komada zdimila ne vidim nikakvu oznaku na njima :icon_question: