to je taman, nema problema s tim folijama ko prije ako se normalna nijansa stavi nije kao prije ljudi stave 80-100 % foliju normalno da ce zaebavat
ovo auto je prelijepo nema tu nekih djidja, iznad nje moze biti samo opc model i to je to, ovako dodavati sitne detalje , mozda nesto malo u karbon uraditi unutra ali pravi karbon ne foliju, pedalje, rucica mjenjaca, sto se moze uzeti od opc modela i to je to
Ide unutra LED umjesto običnih već sam o tome kontao, čekam da mi dođeMa ekstra druze , mogao si i prednja dva zatamniti i to je to , nek je sa srecom , mozes mu samo uraditi SMD osvjetljenje komplet i nema tu sta puno raditi vise
Ma ekstra druze , mogao si i prednja dva zatamniti i to je to , nek je sa srecom , mozes mu samo uraditi SMD osvjetljenje komplet i nema tu sta puno raditi vise
Pokajao se jesam, nisam znao kako će ispasti pa sam sad samo ovo, moguće do ljeta da ću i prednja uraditiS obzirom na postotak mogao si komotno i prednja, bez da gubis vidljivost,ili da te milicija zeza
Hvala drug, baš čim dođem kući sa posla postavim ti fotografije navečer u moje, mislim da je to do verzija, u sporta je sva crvena, od konzole do dugmati, u tour i običnoj je konzola bijele boje, a ostale tipke crvene i to je to kod mene što se tiče boja.Svaka cast za auto, stvarno je prelijepo. Jako sam zagrijan za kupovinu ovog modela, pa cu da vidim u buducnosti da li cu postati sretni vlasnik insignije jedina mana ovog auta (po meni) je ta sto nisu usklađene boje osvjetljenja unutra, uvijek mi je to bilo bezveze. Nedavno sam se vozio u jednoj skoro istoj kao tvojoj, preko dana sam bio odusevljen dok navecer nisam sjeo. Instument tabla jedne boje, centralna konzola druge boje, ambi light i nozno osvjetljenje trece, bas sranje.
Ako je kupim, prije nego sto je upalim promjeniti cu to
Nek' je sa srecom, puno pređenih kilometara