Potpis ko kuca, uze mi slova sa tipkovnice! Sasvim solidan setap za solidnu cijenu, sta ocekivat za 150km, ako nista imas sminku kutiju, ne mora ni udarat nista extremno... A ako je nevedena cijena 100k istinita, ti ako se predomislis proslijedi meni link, ja cu sebi uzet... Nek cisto nesto daje dubljeg tona u autu...zen3dom je napisao(la):kome ne treba nista profi ovo daje sasvim solidan zvuk, mislim da su u pitanju dvije osmice sa po 400W (200 RMS ukupno), sa nekim solidnim pojacalom fino zvuci, a sad sto IGY pominje da on ne bi ni u traktor, to ne bih komentarisao, nisu bas svi toliko dubokog dzepa da se izuju za 307d2 ili slicno, treba i to imati na umu.
Ovim wooferom neces dobiti da se svi okrecu za tobom "wau kako udara", ali u autu ces imati zadovoljavajuci zvuk, za razliku bez njega.
Cijena, max 150KM, a ove neonkice nisu losa furka
IGY je napisao(la):ja mu govorim iz razloga sto ce kad stavi to biti nezadovoljan, i htjet ce da proda da uzme nesto jace, a tu ce izgubiti love
ErRoR je napisao(la):Fakat ne shvacam vas pojedince, lik kaze bufer jer je neinformiran ocito, i nije se susretao sa time, i ne treba ga sad tu ismijavat, ili davat nekakve ideje o banu, nigdje veze stvarno... Ako se covjku treba pomoci, pomozite, nemojte kakve nebulozne komentare pisat, i postove nabijat mislim ono....
@zmayich, poenta nije da se cuje vani, al ubaci ti npr 2kw rms-a u auto pa pokusaj slozit izolaciju da se ne cuje vani nista, pa ces vidjeti o cemu pricam...
@Cogent_boy, pasa ako se odlucis ne kupovati ovu kutiju javi mi na pm tko ju prodaje i koja je cijena, mozda ja sebi uzmem... Pozz
IGY je napisao(la):eh bas to sto si zadnje napisao
to su pretezno ljudi koji tek uzmu muziku i hoce da se kurce
ja recimo sad imam muziku koja ako hocu se cuje dosta daleko, no ja sam to stisno u kutijicu malu i napravio sebi stimung da ja cujem...
prije sam drugacije razmisljao, daj da se sve trese i da se ljudi okrecu za mnom, palio alarme na zgradamaa autima itd dobijao prijave raznorazene itd.....
sad drugacije misljenje imam o istom....
stoga decko ovo vjerovatno hoce da kupi da mu drma vani da se cuje, a kad otvori gepek da to izgledao wow da se svi dive
stoga ja bi mu predlozio da skupi jos sta love i uzme sta bolje..............
CrueL je napisao(la):ako je ova kutija,,kako sam ja skonto 100 KM,,,bolje sacekat,,jos malo skupit,,pa se bi nesto uzet spacno,,,ima kod muhe Hifonics HFI12S4 300 RMS,,za 120 KM,,