daj Bože da je ovakvih policajaca više i strožijih, ja ne vidim šta je ovdje problem, nije mi samo jasno zašto nisu uhapsili i ovog debila koji je snimao, jer policijska akcija se ne smije snimati bez dozvole,
ja nisam nikakav policajac niti njihov fan, čak šta više ja lično imam kazni vjerovatno više nego pola vas zajedno i sve sam i platio zato što sam i kriv, nikad me nijedan policajac nije kaznio bez razloga,
vi ovdje pišete gluposti čiste, na snimku se ne vidi pozadina slučaja, samo čujemo priču nekog frajera koji eto samo gledao u sunce i policija ga počela maltretirati, sigurno je tako, a ono što vidimo je privođenje nekog čovjeka od strane više policajaca i to zato što je takva procedura, zbog njegovog dobra, jer se frajer očito opire, tako da je policajac bio sam vjerovatno bi ga morao privesti pendrekom ili pištoljem, ali u svakom slučaju niko ga nije udario, da je to lijepo Titino doba oni bi njega fino prebili ko mačku pa ga onda naglavačke ubacili u maricu čim povisi ton na policajca, ali ne u današnje doba svaki j*eni balavac misli da može pljunuti policajca ili ga čak "ganjati autom da ga zgazi" smješno stvarno,
onda kažete p*ice, ne smiju ništa mafijašima, pa nekim j*enim mafijozama normalno da ne smiju, stavite se na njihovo mjesto, ti ljudi imaju svoje porodice, zato i postoje specijalci sa maskama koji se bave tim slučajevima,
u svakom slučaju policiji treba dati ovlasti da tuku ko god zucne, pa da vidite onda red i mir u gradu