Član
Bil se mogla napraviti neka rostiljada dok je finog vremena da se sta popije i pojede ako je to moguce ??
zlajaaa je napisao(la):sve je to uredu:icon_smile: ali npr, neki ne mogu subotu, neki nedjelju i ko da na kraju dođe, ne može nas 2-3 samo doć:lol::lol::lol::lol: i tako već... ima pra mjeseci odkad sam otvorio temu i bilo je samo jedno okupljanje, bila 3 auta samo i moje Zahrđalo biciklo:lol::lol::lol:
Unstoppble je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):sve je to uredu:icon_smile: ali npr, neki ne mogu subotu, neki nedjelju i ko da na kraju dođe, ne može nas 2-3 samo doć:lol::lol::lol::lol: i tako već... ima pra mjeseci odkad sam otvorio temu i bilo je samo jedno okupljanje, bila 3 auta samo i moje Zahrđalo biciklo:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
kaka si ti buadlica cuj "zahrdalo biciklo" dobra ti ova majke mi!!!!!
Unstoppble je napisao(la):Pa ti stvarno nisi normalan!!!!
Podsjecas me na Gost ridera kad se predavao policiji i on se predao na biciklu:lol::lol::lol::lol::lol:
Unstoppble je napisao(la):Ima veceras kod nas okupljnje kod OMV pumpe na Barama, Fiat fans okupljnje al su svi pozeljnji da dodu inace ima svaku noc okupljnje kod nas u Sarajevu!!!!!:icon_smile::icon_smile:
.nOKe je napisao(la):bilo ih je dosta, moze se napravit, samo treba skupit raje..
ja sam to nekoliko puta pokusavao, izgubio sam volju jer svi su ovdje jaki na tastaturi, al kad treba uradit nesto konkretno nigdje nikog
npr prosle godine, dogovarali zenicu rostilj, javilo se 213213 raje, bas ja mislio ono bit ce nas dosta.. iz sarajeva sigurno jedno 15tak auta, na kraju nas bila 3 auta, u zenici isto tako, dosao jos momak iz kaknja i travika.. sjeli rostiljali..
tako da , ako budes to organizovao, zelim ti puno srece, i zivaca
.nOKe je napisao(la):bilo ih je dosta, moze se napravit, samo treba skupit raje..
ja sam to nekoliko puta pokusavao, izgubio sam volju jer svi su ovdje jaki na tastaturi, al kad treba uradit nesto konkretno nigdje nikog
npr prosle godine, dogovarali zenicu rostilj, javilo se 213213 raje, bas ja mislio ono bit ce nas dosta.. iz sarajeva sigurno jedno 15tak auta, na kraju nas bila 3 auta, u zenici isto tako, dosao jos momak iz kaknja i travika.. sjeli rostiljali..
tako da , ako budes to organizovao, zelim ti puno srece, i zivaca