wigen je napisao(la):Npr. neki dan sam htio sam napravit angel eyes (samo prstenove) iako ih je relativno lako i jeftino nabavit na eBay-u, ali sam se htio sam pozabavit time... i na kraju mi niko nije znao reći u kakvoj vrsti prodavnice da tražim one tzv venecijanere ili ti ga plastične cijevčice od kojih se sve to radi tako da ću ili uzet nove farove ili samo ringove na netu, a baš sam to htio napraviti sam.
335i je napisao(la):hehehhe i bez mene bice lom svakako dobro druzenje sve fino i kulturno ,trebacemo nac mjesto da svakome nebudne daleko nebi trebalo bit problem .
pa nek svako nesta predlozi sta bi se moglo pojst,a kad ste vec rekli da ce bit pice u planu nema auto vozit pa da se ostane preko noci...
koki+ je napisao(la):335i je napisao(la):hehehhe i bez mene bice lom svakako dobro druzenje sve fino i kulturno ,trebamo nac mjesto da nikome ne bude daleko, nebi trebao bit problem .
pa nek svako nesto predlozi sta bi se moglo pojest,a kad ste vec rekli da ce bit pice u planu nema auto vozit pa da se ostane preko noci...
nije valjda da nedolaziš na ljeto u BIH
d3j4n0v1c je napisao(la):koki+ je napisao(la):Har3 je napisao(la):Ja govorim burazeru da kupimo E 30, za njeg vec ima para on hoce 5icu [e34 ja mislim], pa tako da skuplja jos kes
ja vozim e-30 bolji je nego e-34 ono je veliko nemože se igrati s njim
e moj brate, nemozes tako za e34 da kazes. respet seriji 3 bmw-a ali nema nista bez 5-ce. a sa 5-com ako treba da te naucim kako se igra sa njim samo navrati kada bude nas skup subotom u modrici, sledeci je 18.10.2008, tako da navratis...