Imal joj spasa?

Imal joj spasa?

Imam jednu musteriju za svoje pa ako uzme ,a mislim da hoce i cim dobijem kes uzet cu, ne bacaj nista, uzet cu samo je pitanje vremena, necu te zajebat.
Najgore mi je samo sto ne znas koliko spustaju te, bilo bi lose da ih postavim, a auto se digne onda jbg da je tro weitec zaboravi :D

pa akd budes te h&R ugradjivo, dodji u tz ugradicemo zajedno...a prije toga ugradimo rpvo ove vidimo kolko su spustile...skinemo i onda te tvoje ugradimo...a optiku platis 30KM, a moras je radit i vako i nako...ma ovo je zali boze odvajat od amortizera koji su sigurno u 3 puta bolje stanju nego kod tebe sto su...malo presli skroz...ajd d aznam onda da ponesem i njih enk si mi javio...konto sam da ih ne vukljam...a dole sam iduce sedmice...

Sto se tice amorta, to stoji, kod mene nazad lupa strasno, doduse kod mene su i zadnji veliki selene jebani, uglavnom dogovorit cemo se sve, znas kako tvoja cijena za amorte nije velika, al je problme sto bi ja ipak isao sada da ganjam sportske amort, tako da za njih stvarno ne znam da bi uzimao, mislim bolji su od mojih garant, al kad vec dajem pare radije bi da dam na neke krace i kruce, tako da ako mos da mi uganjas neke takve njih uzimam 100% i po mogucnosti najradije nove ; )