Schumi Član 04.06.2009 #166 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! Svaka čast momcima na trudu i ulaganju Nego,de nam ti šibni koju slikicu još svog
RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! Svaka čast momcima na trudu i ulaganju Nego,de nam ti šibni koju slikicu još svog
gogo GTI Član 05.06.2009 #167 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! ma leon je opak samo da vidite sa strane i kakav airbrush ima samo moram slikati jos pa ce te vidjeti... bit ce slikice malo i od moje kantice...
RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! ma leon je opak samo da vidite sa strane i kakav airbrush ima samo moram slikati jos pa ce te vidjeti... bit ce slikice malo i od moje kantice...
gogo GTI Član 06.06.2009 #169 _JokeR_ je napisao(la): zovi ih brate na forum ha ya lakse je tako Kliknite za proširenje... drage volje samo sto su oni slabo zagrijani za to....
_JokeR_ je napisao(la): zovi ih brate na forum ha ya lakse je tako Kliknite za proširenje... drage volje samo sto su oni slabo zagrijani za to....
_JokeR_ Član 08.06.2009 #171 gogo GTI je napisao(la): _JokeR_ je napisao(la): zovi ih brate na forum ha ya lakse je tako Kliknite za proširenje... drage volje samo sto su oni slabo zagrijani za to.... Kliknite za proširenje... Bgm steta da sire mase Bhtuninga ne vide njihova auta :lol:
gogo GTI je napisao(la): _JokeR_ je napisao(la): zovi ih brate na forum ha ya lakse je tako Kliknite za proširenje... drage volje samo sto su oni slabo zagrijani za to.... Kliknite za proširenje... Bgm steta da sire mase Bhtuninga ne vide njihova auta :lol:
ivica Član 08.06.2009 #175 meni iskreno leon nije bog zna....bez ljutnje........ ibiza tu i tam imal viska djelova za mene:lol:
gogo GTI Član 09.06.2009 #176 heheheheee,moras leona vidjeti uzivo cijeli je u airbrushu jebeno izgleda..nema vika dijelova..
gogo GTI Član 13.10.2009 #177 hej rajo..nije me dugo bilo...evo jedan mali slide...nadam se da vam se dopada...pozzz:123::12 http://www.youtube.com/watch?v=0KOj1w39NUA
hej rajo..nije me dugo bilo...evo jedan mali slide...nadam se da vam se dopada...pozzz:123::12 http://www.youtube.com/watch?v=0KOj1w39NUA