Mr.BMW Član 11.01.2009 #151 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! Ma bezi bre ne valja ovo nista!Boji sve to u kameleon!:icon_biggrin: Salim se naravno druze,jos neko vreme da prodje pa i mi iz Sr malo da navratimo kod vas!
RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! Ma bezi bre ne valja ovo nista!Boji sve to u kameleon!:icon_biggrin: Salim se naravno druze,jos neko vreme da prodje pa i mi iz Sr malo da navratimo kod vas!
gogo GTI Član 11.01.2009 #152 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! MarinM je napisao(la): lijep ti je auto, ali mu fale zatamnjene sajbe. Kliknite za proširenje... hvala,a ne,ne ove se sajbe nece zatamnjivati posto su orididi tamne i zao mi ih je sjeb...!! MR:BMW: ma farbat cemo ga u roza!!:lol::lol:
RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! MarinM je napisao(la): lijep ti je auto, ali mu fale zatamnjene sajbe. Kliknite za proširenje... hvala,a ne,ne ove se sajbe nece zatamnjivati posto su orididi tamne i zao mi ih je sjeb...!! MR:BMW: ma farbat cemo ga u roza!!:lol::lol:
gogo GTI Član 15.01.2009 #154 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! hvala momak!!! pa jebemu misa pise na pocetku topica koje je godiste,ali evo ponovit cu ti 96god!!!:lol::lol:
RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! hvala momak!!! pa jebemu misa pise na pocetku topica koje je godiste,ali evo ponovit cu ti 96god!!!:lol::lol:
Golf 1 TDI Član 16.01.2009 #155 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! dobar sta reci drugo,puno truda ulozeno,respekt za to a svida mi se i styling,jer pucamo na isto
RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! dobar sta reci drugo,puno truda ulozeno,respekt za to a svida mi se i styling,jer pucamo na isto
gogo GTI Član 16.01.2009 #156 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! hvala druze!!! eto prodam ti ju i imas isto sto zelis!!!
gogo GTI Član 04.06.2009 #157 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! EVO MALO GLUPOSTI...HEHEHEHEE http://www.youtube.com/watch?v=ZJ_3o8h-bJk
gogo GTI Član 04.06.2009 #158 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! evo jos jedna slikica od moji kolega iz grada....seat je ipak seat..hihiihiiii
RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! evo jos jedna slikica od moji kolega iz grada....seat je ipak seat..hihiihiiii
dario18 Član 04.06.2009 #159 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! gogo GTI je napisao(la): evo jos jedna slikica od moji kolega iz grada....seat je ipak seat..hihiihiiii Kliknite za proširenje... dobre pile, od prijatelja dobar leon boli glava
RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! gogo GTI je napisao(la): evo jos jedna slikica od moji kolega iz grada....seat je ipak seat..hihiihiiii Kliknite za proširenje... dobre pile, od prijatelja dobar leon boli glava
gogo GTI Član 04.06.2009 #161 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! dobre,dobre...pa ipak su to seati..heheheheheheeee:lol::lol::lol: zezam se
DiAbLo Član 04.06.2009 #162 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! Meni se ne svidjaju ovi Plastik fantastik seati , ajd ako imash postavi josh koju slicicu :icon_biggrin:
RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! Meni se ne svidjaju ovi Plastik fantastik seati , ajd ako imash postavi josh koju slicicu :icon_biggrin:
ivica Član 04.06.2009 #163 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! meni je sibiza i nekako oke.....a leon:icon_rolleyes:
mirzaa3 Član 04.06.2009 #164 RE: MOJA ZELENA KANTA!!!! ovo je bilo na racun diablaa..xD ha ivice ??!!