boleM Član 11.06.2014 #121 boleM je napisao(la): ti mi nisi daleko pa do tebe mogu doletit,da ti pogledas a ECU cu ti slikat cim prije mognem mozda i danas Kliknite za proširenje... E eo slika od ecu A bacit cu i jadan snimak da vidite Pa ce bit sutra prekosutra nest malo bolje Ovaj je prva druga malo u gradu
boleM je napisao(la): ti mi nisi daleko pa do tebe mogu doletit,da ti pogledas a ECU cu ti slikat cim prije mognem mozda i danas Kliknite za proširenje... E eo slika od ecu A bacit cu i jadan snimak da vidite Pa ce bit sutra prekosutra nest malo bolje Ovaj je prva druga malo u gradu
boleM Član 11.06.2014 #122 Evo neki los snimak prva druga malo,pa za koji dan ce bit nest bolje malo Sta vi kazete na ovo?
hakkler Član 14.06.2014 #125 boleM je napisao(la): Kako da postavim javni? Da ga pogledate Kliknite za proširenje... u postavkama svog računa na YT. mislim da treba biti na "public" a ne na privat.
boleM je napisao(la): Kako da postavim javni? Da ga pogledate Kliknite za proširenje... u postavkama svog računa na YT. mislim da treba biti na "public" a ne na privat.