I ostavis automobil da ti operu...

I ostavis automobil da ti operu...

Član
Frenkie-3B je napisao(la):
darko13 je napisao(la):
Ciganska posla :lol: Kako ovakav levat zaradi pare za ovakav auto :icon_question:

ko zna sta je djece prodo dok je zaradio za ovu mecku :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:
Ma da sigurno ima 50-ak djece koja za njega prose...sto je najgore oni tu djecu unakaze da vise para zarade :icon_sad: Stoka i onda se ovako izzivljavaju :icon_mad:
 
Član
ček narode, jel ovo njegovo auto ?

ako jest boli me briga, mogao ga zapalit i benzinom...


a ako nije njegov, volio bih da ga hoće vlasnik tog mercedesa tuziti... pa da mu uzme i zadnji komad hljeba u kuci, jer ovakav debil nije zasluzio da ima za zivota !:icon_twisted:
 
Član
Goca Krešić
KRETEN GODINE :D!

Video prilog koji vam donosimo u nastavku prikazuje čovjeka koji doslovce temeljito (iznutra i izvana) pere potpuno novi (druga generacija) Mercedes-Benz CLS 350 i to sa mini-washem. Ali čekajte, niste još čuli najbolji dio: osoba koja pere je ustvari stvarni vlasnik ove luksuzne sportske limuzine!

Teško je vjerovati, ali ovaj video imamo zahvaljujući jednom Makedoncu koji se krije iza imena Metodija Dragomanov. On je poslao ovaj video prilog na adresu jednog poznatog stranog portala i opisao incident ovako: "Ovo je video koji je snimljen u mojoj zemlji, Makedoniji. Dogodilo se da neki idiot dobije puno novca, kupi skupi auto, odveze automobil u praonicu i inzistira na tome da se opere iznutra."

Naime prema tvrdnji autora, nakon što su u praonici oprali automobil izvana, vlasnik je inzistirao da se opere i iznutra. No u praonici su odbili želju vlasnika da se automobil opere na taj način, pa je vlasnik uzeo stvar u svoje ruke... ma najbolje da pogledate video prilog." Gledajući ovaj video prilog sjetio sam se stihova jedne folk pjesme: "Smejem se a place mi se".
 
Član
Ovo je za smrtnu kaznu. Ne znam koliko para moras imati da ovako nesto uradis.
Gledo sam i onog sa stilom ali ovako auto... Samo ubiti i to hladnim oruzijem
:icon_mad:
 
Kako god da je dosao do novca za taj CLS, sigurno nije na normalan i zakonski dozvoljen nacin, jer bi tada cjenio svaki cent.
 
Nek mi ga pokloni ovako opranog ako mu ne treba:) ne moram ga ni popravljat samo da ga gledam u dvoristu:lol::lol:

Ovaj ocigledno nije normalan, ali vala sto se mene tice nek ga zapali i usput sto god na raznu okrene! Zao mi mercedesa u pm:icon_cry:
 
ma cigan kad ima para niko veci od njeg to sto je auto novo tako oprao bolje da je probudio emocije u sebi i da dozivi osjecaj da se treba okupat, :lol::lol::lol::lol::lol:
 
OggyBoy je napisao(la):
Meni opet žao auta kako god da okrenem.

zamisli kako se auto u tom trenutku osjecao..jadan : ( a nema nacina ni da izrazi svoje emocije, niko ga ne razumije. sam u svom svijetu prezivljava bol : (
:D
 

rs6

Član
sta ces covjeku se osjecao ciganjski vonj u autu pa je mor'o nekako da ga "istjera"

cccc sto neko rece " smejem se, a place mi se ! "
 
Top