Hyundai ix35

Hyundai ix35

Sta mislite o ovom autu

Hyundai ix35. Cijena je privlacna, oko 39.000 KM (sa pdv), masa opreme, benzinac sa 170ks, itd, itd... Meni se pravo svidja, ozbiljno razmisljam da ga nabavim u nekom narednom periodu...

2d98n5z.jpg


zwm9hg.jpg
 
Član
Fino izgleda što se vanjsokg izgleda tiče, sada kakav je unutra pitanje je.
za tu cijenu odličan bgmi, pravo fino izgleda
 
Joj pitanja kakav je unutra ? Kakav ce bit unutra, nije to isti Hyundai kao prije 10 godina sto je bio, a mislim da za te pare nema bolje solucije ;)

http://www.testvoznja.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1176:hyundai-ix-35-test-apsolutno-sve-sta-vam-treba-on-ima&catid=48:nekategorizirano&Itemid=72

Iako je dizel, procitaj svakako ;)
 
Član
jel ima 4x4 pogon :icon_question: meni recimo glupo nekog ovakvog djipica, a da je samo prednji pogon...
 
Član
Ja sam imao priliku da se nekoliko puta vozim u njemu, benzinac 4x4, ja sam iznenadjen koliko je dobar :) odusevio me
 
Član
predobar auto svegami, i Hyundai i Kia iz dana u dan nadmasuju mnoge jace konkurente
jos im raja ne vjeruje u potpunosti, ali dobijaju sve vise i vise povjerenja
odlicni su im auti, sto estetski sto kvalitetom
 
Član
Novi sportage i taj ix35 su identična auta i ista kuća! ix35 je napravljen za malo ozbiljniju klijentelu a sportage za one malo mlađe ili one koji vole više sportski izgled... i sam sam bio se zaljubio u sportagea i nudi ti više serijske opreme od ix35 i smješno mi je da taj hyudai ima samo 2 zračna jastuka u serijskoj ponudi mislim da je to u 2011 godini totalno neprihvatljivo!!! a hyudaieva je prednost što je odmah ubacio kao startni diesel motor 2,0CRDI od 180 ps a kia je imala isti ali sa 136 ps sve u svemu dobra su to auta ali ja se nešto nisam htjeo zalijetati ipak to nije provjereno!!! Po meni ako već hoćeš malog đipca uzmi Qasqaia ;)
 
Dva zracna jastuka su u Silver (tj. najjeftinijem paketu) opereme. Ima Gold i Platinum paket sa jos vise opreme od navedene na ovom popisu.

Meni je spolja ix35 puno ljepsi od KIA-e.
 
Top