Hyundai Genesis Coupe

Hyundai Genesis Coupe

Putovanja.ba
Administrator
hyundai%20genesis%207.jpg

Kompanija Hyundai je predstavila model Genesis Coupe za 2014. godinu

Automobil je doživio manje izmene, a dobio je i dodatnu standardnu opremu uključujući retrovizore sa grejačima i maglenke. Dostupan je i u pet novih boja, Santiago srebrenoj, Ibiza plavoj, Caspian crnoj, Casablanca beloj i Empire State sivoj boji.

Promena u unutrašnjosti takođe nema mnogo. Tu su nove patosnice, crusie control, kao i retrovizor sa senzorom za zatamnjivanje sa HomeLink bežičnim sistemom kontrole. Ostale promene uključuju poboljšani navigacioni sistem, automatski sistem upozorenja na sudar i druge bezbednosne sisteme.

hyundai%20genesis%2077.jpg

Kupcima su dostupna dva motora, a to su 2,0 litarski četverocilindrični motor koji razvija 274KS i 372 Nm obrtnog momenta, kao i 3,8 litarski V6 motor koji isporučuje 348KS i 399 Nm obrtnog momenta.

hyundai%20genesis%20777.jpg

Motor može biti uparen sa poboljšanim šestostepenim manuelnim menjačem i osmostepenim automatskim menjačem sa poboljšanim lopaticama za promenu brzine.
 
Član
evo bas sad gledam i ne mogu vjerovati da je prednja vuca 2.0T :eek: ja kontao svi su zadnja
pogresne gledao hehehe 2011-u godinu sam gledao
Evo vec gledam 2012-a i 2013-a 2.0T i V6, oba su zadnja vuca
 
Poslednja izmena:
Putovanja.ba
Administrator
Meni ima manu, Hyundai.

Znam da je Kia usko vezana za Hyundai :D
 
Član
Ja ne znam zasto bi bila mana Hyundai?
sta se voza hyundai-a nit se ko zali, jedino sto kazu za njih a govorim za starije accente da su samo problem sajle na prozorima kad pukne ne mozes naci podizac.... i ja odrzavam par nit se kvari nit ista, samo redovni servisi a prevalili su po 200 000km 1.5 16V benzinci... limarija ni traga hrdji... jedino sto bi kod nas bio problem jeste dijelovi sto bi ih morao nabavljati sam jer isto bi cekao kao i kad ti naruci servis a platices servisu duplo vise nego kad sam narucis...
 
Putovanja.ba
Administrator
Meni se ne sviđaju nikako :) jedino Santa Fe i to druge generacije.
 
Top