Hyundai Genesis Coupe GReddy sa 350KS

Hyundai Genesis Coupe GReddy sa 350KS

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
GReddy-Hyundai-Genesis-Coupe-1.jpg

U Las Vegasu će se od 3. do 6. novembra održati tradicionalni SEMA Salon tjuniranih automobila, a jedan od najavljenih eksponata je i ovaj Hyundai Genensis Coupe sa 350 konja.

Njegovo puno ime je GReddy X Gen Street Genesis Coupe i rad je kuće GReddy Performance Parts.

Za osnovu je uzet Genesis Coupe sa 2,0 litarskim četvorocilindrašem i turbo punjačem, koji u fabričkom izdanju raspolaže sa 210KS i 300 Nm obrtnog momenta, dok u GReddy verziji razvija 350 konja i 433 Nm (ubrzanje od 0 do 60 milja na sat, odnosno do 96 km/h, treba da iznosi manje od 6 sekundi).

Sem pojačanja motora, GReddy je za Genesis Coupe, između ostalog, predvideo i SE Spectrum Elite izduvni sistem, podešavajuće ogibljenje, jači kočioni sistem, haubu od karbon fibera, novo zadnje krilo, Volk Racing G2 aluminijumske točkove, Toyo gume, atraktivno oslikanu spoljašnjost, Sparco trkačka sedišta, nove instrumente itd.

GReddy takođe već planira još snažniju varijantu, koja bi po najavama trebalo da raspolaže sa okruglo 500KS.
 
Član
ova gore slika nije originalna 100%, prvo sto je poj*ana perspektiva vozila a drugo sto je photoshop ćuner zaboravio promjeniti odsjaj kod zadnje lijeve felge koji se vidi u vodi, izmedju ostalog, komplet odsjaj nije uradjen + prednji branik i ovaj 'usis' sa strane nemaju nikakve veze sa perspektivom u kojoj se vozilo nalazi u odnosu na fotografa tj lokaciju aparata s kojeg je napravljena fotografija, takodje boja i naljepnice su katastrofalne kao i nerealan zadnji spojler, postoji jos gresaka al i ovo je dovoljno


......toliko :D

EDIT: Da ne ispadne kako ibiza mlati praznu slamu, evo originalne slike

d3e06a21.jpg
 
Član
Htedoh da napisem kakav je ono odsjaj druge felge u vodi, al onda vidim owo sto je ibica napisao...Nije lose uradio, al pretera ga sa ovim greddy, greddy, greddy...
 
Član
:lol: sporet :lol::lol::lol:joj kak se toga sjeti ..

Al' ovaj fazon sa odsjajem felge je najjaci :icon_smile: :lol:

Ibiza evo jedan + na peputaciju za analizu fotke ;)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top