Hrvatski test inteligencije.Uradite

Hrvatski test inteligencije.Uradite

Član
Vas IQ bi mogao biti oko: 120 po Cattellovoj skali (sd24)

S obzirom da imam 15 godina super :)

Član
Posto vidim da svi hoce da imaju najvise evo od mene hahah ma sve sam bubao tacnije sve pod A i ev rezultata
Vas IQ bi mogao biti oko: 81 po Cattellovoj skali (sd24)

Član
http://www.iqtestovi.com/
Evo skale koja dokazuje da na forumu imamo najveći procenat genijalaca nego igdje na svijetu :lol:

Član
trizex je napisao(la):
153 : )

na slican fazon su i pravi, legitimni, radio sam neke kada sam selektovan za posao : )

Skrinsot za nevjernike

Vi se zajebajete s trizom a neznate da on ide za ASTROMAUTA:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

xrx

Član
Ovaj nije realan test...radio sam ga nekad ranije i imao 165...nigdje veze
Inace sam radio jedan profesionalni (koji sam platio cak) i imao 132. Znaci poprilicna razlika :)

N

nenad

Pametnjakovici, pare u dzep i pravac Zagreb, uradite u MENSI pravi test i znate na cemu ste, jos dobijete i papir koliko ste pametni/glupi. Prijatelj je prije par godina radio test, i ima IQ 137. Ako se dobro pokazete cak mozete postati i njih clan (mislim ako imate IQ preko 150).

Ovaj test je povrsan, kratak i poprilicno star i u zadnjih par godina sam ga radio vise puta i rezultati variraju od 128-146.

Član
Moj komsija je radio u mensi u Beogradu i ima iq 156 i postao je clan mense. A da ga poznajete ne biste mu dali vise od 100 iq :lol:

Član
Vas IQ bi mogao biti oko: 108 po Cattellovoj skali (sd24)
Ja ovdje nista nisam skontao...samo sam lupao ko maksim po diviziji :D