NinoMarjanovic je napisao(la):deug gdje da kupim zmigavce kao u tebe te dole...treba mi prednji desni .kristalni bijeli ..
Snap! je napisao(la):Super ti luda komso,mislim da sam je vidio u nedelju,kad je trebao biti turnir,prolazis kroz Pijeskove
menjic je napisao(la):NinoMarjanovic je napisao(la):deug gdje da kupim zmigavce kao u tebe te dole...treba mi prednji desni .kristalni bijeli ..
mario05 je napisao(la):menjic je napisao(la):NinoMarjanovic je napisao(la):deug gdje da kupim zmigavce kao u tebe te dole...treba mi prednji desni .kristalni bijeli ..
da li su isti zmigavci od civica 1991 i ove prelude?
odlicno si uradio...bas po mom ukusu..sve narancasto..
menjic je napisao(la):Snap! je napisao(la):Super ti luda komso,mislim da sam je vidio u nedelju,kad je trebao biti turnir,prolazis kroz Pijeskove
Jesi, jesi, tad sam bio malo visok napred sad sam se opet spustio iliti poravnao sad je ko i nazad, bice neka slika ajde
Sto nisi mahao ili se bacio pred mene da mozda i stanem
Ovo je najjeftinije za sad sto ja vidim, ali sa ebay-om je tako, moras malo cackati traziti i cekati pa se pojavi i jeftinije cesto:NinoMarjanovic je napisao(la):deug gdje da kupim zmigavce kao u tebe te dole...treba mi prednji desni .kristalni bijeli ..
menjic je napisao(la):Ovo je najjeftinije za sad sto ja vidim, ali sa ebay-om je tako, moras malo cackati traziti i cekati pa se pojavi i jeftinije cesto:NinoMarjanovic je napisao(la):deug gdje da kupim zmigavce kao u tebe te dole...treba mi prednji desni .kristalni bijeli ..
http://www.ebay.com/itm/4pc-Depo-Chrome-Housing-Clear-Lens-Front-Bumper-Turn-Signal-Lights-92-96-Prelude-/310415814798?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3APrelude%7CYear%3A1992&hash=item484639708e&vxp=mtr
To ti je cca 100 i neka marka sa postarinom ali sve komplet to na braniku, ne vjerujem da ce bas cesto biti samo jedan zmigavac za kupiti ali vidjao sam i to ponekad.