Hvala drug moj !joksa nek je sa srecom i dosta kilometara
Ma neee , ono sam malo samo probao , prije toga je on radio pofino , pa ga ja ugasio prije videanadam se da ne dimi sto ga na hladno kidas inace jos jednom odlicna, stalno otvaram garazu da vidim ima li sta novog
Hvala Zlaja , i meni se sviđa ova kombinacija pravo ...odličan zvuk, ova bijela boja odlično stoji, i felge u bijeloj boji, strašna kombinacija
Hahahahah , ovo je bio drugi dan kad sam je uzeo .. Strah me bilo da ga u blokadu kucamnista sa tim klipom nisi pokazao kad nisam cuo blokadu,bez toga nije smjelo da prodje ipak je to HONDAA <3
Hahahah , ma gledao sam danas , može ona dole , ali ne može nešto sad da se kuca ...Da te malo naruzim kad niko nece
prilaz kuci ti je dobar ne zajebavaj kad ja mogu
uci i izaci bez problema mozes i ti, trenutno
da spustis kola i stavis druge bolje felge pozeljno u nekoj
boji npr crvenoj, ja mislim da bi hondica duplo ljepse izgledala,
ugl polako tek si je kupio , za pocetak mijenjaj felge.
Zastitu nemoj karabudziti dobro ocisti , antirostom predji, temeljnom diht masom
gdje treba, onda kobituj dobro i voskiraj.
Hahahah , neće biti da ga kopiram , rekli smo prije nego si mi sad javio o Šoji i njegovom odabiru bojeSutra se soji rade felge u tornado red baza+lak nemoj d abude da ga kopiras
Hahah , poslao sam ti sliku na fb , da vidiš kako sam uradio na PS-u neki dan , urađeni retrovizori i felge hahahaNa bijeloj provjereno dobra kombinacija, eto i retrovizore radi
pa se uparite
Nemam marke da odem na kafu ako mi vjerujete ...