Član
RE: Honda CRX mk1 "druze izgori ti auto"
hoohoh sivac masinka jbg krenulo lose covjeka
bice bolje ... dobre ove fore na erolov racun
hoohoh sivac masinka jbg krenulo lose covjeka
bice bolje ... dobre ove fore na erolov racun
erol_brcak je napisao(la):Bjezi jbt, kako si me nasekiro sinoc, neam brate sad marke vise, nek me klepi 30 km, necu moc platit, to raste na 50, a vraga ce me klepit za 30, nace baksuzi sto k ako hoce :icon_rolleyes:
Uglavnom, ja vjerujem da on to konta da sam ja njemu u inat gaso, a nisam jbt, garant ga nisam vidio, kaze Sivac da je bio na trotoaru sam kad me spazio.
Probat cu se na pricu izvuc kad me ufati, pa bumo vidjeli
A za Sivca druga, a ne znam sta bi reko na tu temu, voli on to auto, samo je nepazljiv, trubim mu od pocetka da skine te folije sa zadnjih stakala, jer je i bez njih vidljivost nazad nula, al nece da slusa svog iskusnijeg kolegu pa eto i prati retrovizore majka mu stara, auto gasi cim te pajkan zove da izadjes iz auta, znaj da ce ti u 80% slucajeva pisat kaznu, al aj da ne zvucim ko Miso, necu, samo se cuvaj dalje, malo vise pazi kad vozis u rikverc, radije polako i oprezno pa nek komentiraju okolo sta hoce, bolje nego da ga klepis opet gdje, jer kako rekose, rijetko je ba auto, znas i sam, da je bar crx dvojka, i njih ima ko u prici na spram tog tvog rariteta
:lol: ma nedaj se ni ti a ni hondu ne prodaji... bit ce bolje!zovite_sivac je napisao(la):Ma mozete svi vi negativno pisat ovdje sta hocete, nista to mene ne je*e ! :icon_smile:
Jednostavno zadnja 2 mjeseca me prati neka losa sreca, ne ide mi od ruke nista. Kao da sam nekom nesto zgrijesio pa mi se sve to sad vraca ! Uglavnom, nadam se da nece potrajat, da ce me proc taj baksuzluk uskoro !
Sto se tice paznje u voznji...po gradu, nikad, ama bas nikad ne gasam ! Kad izadjem van grada, u vecernjim satima kad nema puno saobracaja i pjesaka, onda cijepam.
Schumi je napisao(la):Ma hajde boli te briga, od svojih para si ga kupio, sam ga praviš,sipaš,voziš,popravljaš.. Ti si njega kupio a ne on tebe i uči se na njemu, nije neko skupo auto pa da okrzneš i oplačeš.. Kad se fino ušteliš voziti komplet ga središ od A do Ž i kuliraš