Riizwa Član 03.10.2012 #91 MEDA je napisao(la): Jel na ovim felgama ET 13? Ostavljas ove gume ili uzimas nesto uze? Gde si kupio ovaj filter? Kliknite za proširenje... jeste ET je 13..gume ostaju ove sad za sad,a filter sam ukrao jaranu
MEDA je napisao(la): Jel na ovim felgama ET 13? Ostavljas ove gume ili uzimas nesto uze? Gde si kupio ovaj filter? Kliknite za proširenje... jeste ET je 13..gume ostaju ove sad za sad,a filter sam ukrao jaranu
MEDA Član 03.10.2012 #92 Ima li razlike sa ovim filterom u odnosu na fabriku ili onu klasicnu pecurku ako si je vozio?
Riizwa Član 04.10.2012 #93 MEDA je napisao(la): Ima li razlike sa ovim filterom u odnosu na fabriku ili onu klasicnu pecurku ako si je vozio? Kliknite za proširenje... osjetio sam ogromnu razliku sto se tice zvuka na vecim obrtajima
MEDA je napisao(la): Ima li razlike sa ovim filterom u odnosu na fabriku ili onu klasicnu pecurku ako si je vozio? Kliknite za proširenje... osjetio sam ogromnu razliku sto se tice zvuka na vecim obrtajima